HRVATSKI DIZAJN

Ako prepoznajete motiv na ovoj zaštitnoj maski, to znači da ste toj osobi preblizu. Iza svega stoji hrvatska ekipa

Hrvatski brend Your Personal Saviour predstavio je novu limitiranu ediciju zaštitnih maski pod nazivom F*** Off

Your Personal Saviour domaći je handmade brend, nastao u suradnji kreativne produkcije SABMARINE i dizajnera tekstila vasco koji se na tržištu pojavio u ožujku 2020. godine. Upravo tada predstavili su prve hrvatske dizajnerske zaštitne maske s posebno izrađenim printom.

Nakon lansiranja, YPS maskice s raznim motivima postale su hit u Zagrebu te preplavile ulice i društvene mreže uslijed pandemije koronavirusa. Danas nam ta ista kreativna ekipa predstavlja novu limitiranu ediciju pod nazivom F*** Off.

Donovan Pavleković

“Ovogodišnje ljeto bit će zapamćeno ne samo po novom valu koronavirusa i strahu da će nas ponovno zatvoriti, već i po izborima koji nam u nedjelju kucaju na vrata, a o kojima se mjesecima neprestano priča. Kako svaki izbori imaju svoje bisere, motive i highlightse, ovim smo novim dizajnom ovjekovječili jedan od njih. F*** Off izdanje je za sve one koji znaju da se ove godine nosi plava boja, ali i one koji žele izraziti svoj stav prema vremenu i društvu u kojem se nalazimo” poručuju iz SABMARINA te ističu da su zaštitne maske s njihovim potpisom idealne za testiranje fizičke distance jer ako osoba prepoznaje motiv na maski, to znači da vam je preblizu.

Donovan Pavleković

“Noseći maske po najvećem suncu, zaključili smo da će nam ovo ljeto ostaviti vidljive tragove – na licu. Mnogi od nas ostat će u Zagrebu, sunčat ćemo se ispod otvorenih prozora, a tragovi badića rijetki će si moći priuštiti” dodaju.

Upravo pod tom premisom stvorena je i kampanja U mislima na moru, u stvarnosti na vrućem betonu koja prati spomenute YPS novitete. Nastala je u suradnji s mladim zagrebačkim fotografom Donovanom Pavlekovićem, dok je model Ana Brajković pritom prošla sve stadije jednog ljetnog dana – započevši s pretjeranim sunčanjem, brčkanja u ‘privatnom’ bazenu te na kraju naravno osvježenjem, ljetnim pićem.

Cijena maskica je 100 kuna, a F*** Off, s još dodatna tri dizajna maski dostupni su putem webshopa produkcijske kuće SABMARINE.

Donovan Pavleković
Donovan Pavleković
Donovan Pavleković

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba