MODA

Adele je prva osoba u povijesti koja se istovremeno pojavila na američkoj i britanskoj naslovnici Voguea

Veliki je ovo mjesec za Adele. Dvije naslovnice Voguea, a uskoro stiže i nova pjesma

Prije nekoliko dana, nakon što je Adele promijenila fotografije na svojim društvenim mrežama, fanovi su se ozarili – mora da stiže novi album. Pjevačica ga još nije bila potvrdila, ali je u utorak na svom Instagram profilu objavila teaser za novu pjesmu. Ime joj je Easy On Me, a svjetlo dana ugledat će za tjedan dana, 15. listopada. A onda je sinoć otkriven povijesni moment kojim je potvrdila da doista stiže album. Istovremeno se pojavila na naslovnicama britanskog i američkog Voguea za studeni i postala prva osoba kojoj je to uspjelo.

Ovaj trenutak još većim čini činjenica da se Adele u medijima nije pojavljivala posljednjih pet godina, a očito se odlučila vratiti u velikom stilu. Za američku naslovnicu snimio ju je Alasdair McLellan, a za styling je zaslužna Tonne Goodman. Adele na američkoj naslovnici nosi žutu haljinu iz aktualne kolekcije Vivienne Westwood.

Za britansku naslovnicu snimio ju je Steven Meisel, a styling je odradio sam glavni urednik Edward Enninful. Adele na britanskoj naslovnici nosi Valentino haljinu iz njihove kolekcije visoke mode za jesen/zimu 2021.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube