Želimo

Stigla je nova kolekcija Victorije Beckham i Reeboka. Izgleda predobro, evo gdje je možete naručiti

Nakon brojnih suradnji Victorije Beckham stigla je nova za proljeće i ljeto, i to sa globalnim fitness brendom Reebok

Predstavljena je nova kolekcija za proljeće i ljeto Victorije Beckham u suradnji s Reebokom, a u kolekciji se nalaze jedinstveni komadi takvog dizajna koji će se lako prilagoditi suvremenom načinu života. Inspiracija je stigla iz njenih doživljaja iz vremena kada je živjela u Los Angelesu i Londonu.

Kalifornijsko-britanska kolekcija

Upravo iz tog razloga kolekcija uključuje modele kalifornijskog duha, ali i konkretne britanske krojeve. Ideja s kojom je stvarana je kombiniranje ležernog stila ulične mode i sportske odjeće, a fokus je na minimalističku estetiku koja je ipak glavni prikaz Victorijinog stila.

Kao što i same možete vidjeti, komade iz nove kolekcije moći ćete nositi u mnogim situacijama, a čak i nositi ih u uredu pa nakon toga skočiti na trening. Navela je da je cilj bio osmisliti kolekciju koja će biti idealno rješenje za ljude koji imaju mnogo obaveza.

Njeni dizajni već su poznati po estetici i visokokvalitetnim materijalima, pa to možete očekivati i u ovoj kolekciji koja je pretežito u bojama devine dlake te sivim tonovima u kontrastu s narančastom, crnom i bijelom bojom. Ako se odlučite za kupnju, za topove i majice ćete morati izdvojiti od oko 380 do 630 kuna, za trenirke i tajice od oko 760 do 2300 kuna, a tenisice su po cijeni od 1954.97 kuna. U kolekciji se nalaze i ruksaci, sportski grudnjaci, rukavice te čarape.

Kolekcija nije dostupna na Hrvatskoj stranici, ali je zato možete naručiti na njihovim službenim UK stranicama.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba