FIT

Saznale smo da postoji novi, još bolji način vježbanja joge

Znamo da postoji stvarno mnogo načina na koje možemo vježbati jogu, a ovaj novi način stvara sasvim novo iskustvo

Cilj u svakoj vježbi joge je da je umirujuća, što već je sama po sebi, ali ovaj način ima i neke posebnosti. U studiju za vježbanje joge Fly LDN iz Londona, stvaraju poseban ugođaj uz pomoć velikog ekrana koji prikazuje divne prizore iz prirode.

Potpuni mir uz umirujuće prizore

Fly LDN

U studiju Fly LDN sportaši su usmjereni na veliki ekran koji prikazuje šume, planine, rijeke i ostale umirujuće prizore. Uz to, prostorija za vrijeme treninga ima jako malo svjetla što također stvara opuštajuću atmosferu. Uz običnu jogu, nude nekoliko različitih treninga – osnovnu, sporu, flow jogu, kao i kombinaciju pilatesa i joge.

Cilj treninga potpuno je opuštanje i zajedništvo duha i tijela, a to se uz pravilno disanje, rastezanje i predivan pogled zaista postiže.

Ugođaj za opuštanje kod kuće

Fly LDN

Ako vježbate jogu i želite malo više opuštanja, možete stvoriti takav studio i kod kuće. Možda nemate veliki projektor s kojim ćete projicirati fotografije prirode na zid, ali uvijek možete upaliti umirujuće fotografije ili videe prirode na televiziji ili svom računalu.

Zatamnite prostoriju, navucite zastore i upalite par mirisnih svjećica. Ako želite potpuno opuštanje, neka svijeće budu u mirisu vanilije, lavande ili cimeta.

Neka prostorija bude ugodne temperature, da vam nije previše toplo kada krenete vježbati, a niti da vam je hladno kada počnete. Za potpuni ugođaj možete pustiti ugodnu glazbu po vlastitom odabiru, ili isprobati umirujuće zvukove s nekih od aplikacija za spavanje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba