TAJNE ZA MANJE BOLI

Sadržaj omogućava P&G

Puno sjedite i sve vas boli? Martina Boss pokazala je jednostavne vježbe za leđa i core

Bolna leđa su epidemija današnjice. Zato je fitness trenerica Martina Boss na Instagramu pokazala jednostavne i efikasne vježbe za jačanje corea i leđa

Core je više od isklesanih trbušnih mišića, to je skup mišića koji su zaduženi za stabilnost i pokretljivost kralježnice koja je stup našeg tijela. Osnažite li core, smanjujete rizik od ozljeda i to ponajviše u donjem dijelu leđa koji najviše trpi upravo ako puno sjedite. Naravno, vježbe uvijek treba prilagoditi formi svakog pojednica, pa početnici svakako ne bi smjeli pretjerivati s nekim vježbama kako ne bi napravili više štete nego koristi.

To jako dobro zna i Martina Boščić, certificirana osobna trenerica koja se u fitness zaljubila još kao 16-godišnjakinja. Iza nje je više od deset godina aktivnog vježbanja koje je postalo njezin stil života. Preskakanje treninga za nju nisu opcija. Nikada se ne služi izgovorima, no prema svom tijelu je ipak nešto blaža onih dana u mjesecu.

“Vježbam ako nemam jake bolove, no najčešće odmorim prvi dan”, priznala je otvoreno svojoj pratiteljici na Instagramu i otkrila da ponekad, dan prije početka menstruacije popije tabletu protiv bolova pa nakon toga na prvi dan mjesečnice vježba uglavnom bez problema.

Martina Boss na svom Instagramu, na kojem ima više od 175 tisuća pratitelja, nesebično dijeli svoje znanje i ljubav prema vježbanju. Ovih je dana, posebnu pozornost posvetila upravo osnaživanju mišića leđa i corea, jednostavne i učinkovite vježbe pokazala je u kratkom videu kojeg je snimila unatoč činjenici da je u onim danima u mjesecu. Najveću joj je podršku, kaže, pružio Always Sensitive uz koji se osjećala slobodno i sigurno.

 

Nježnost i mekoću posebno trebamo onih dana u mjesecu

Nježnost, mekoća i udobnost uvijek su nam važni, posebice onih dana u mjesecu… Da bi tada, ali i kroz sve izazove u životu, bile snažne, hrabre, da bi mogle slijediti svoje snove i biti ono što jesmo, važna nam je sigurnost i podrška. Kao vodeći proizvođač higijenskih uložaka, Always prepoznaje potrebe žena i uz njih je kada žele ostvariti svoje snove i biti ono što žele. Always potiče samopouzdanje žena te je baš stoga kreirao Always Sensitive higijenske uloške, zaštitu na koju se možete u potpunosti osloniti. Mekoća koja pruža udobnost, meka i fleksibilna krila samo su dio onoga što Always Sensitive pruža. Izazivamo vas da osjetite mekoću Always Sensitive – isprobajte ih sami.

Kako sudjelovati u kreativnom natječaju “Izazivamo vas da osjetite mekoću Always Sensitivea”?

Sve što trebate napraviti je ispuniti prijavu za testiranje kako bi na vašu adresu stigao Always Sensitive paket uložaka na testiranje.

Potom nam nakon testiranja napišete svoje mišljenje, a svaki tjedan do 30. studenog jednu čitateljicu s najkreativnijim odgovorima po izboru žirija – redakcije Super1 – nagrađujemo Always Sensitive softbox s mnogo super stvari koje će život učiniti ljepšim jer znamo što je bitno kad imaš mjesečnicu. Mekana dekica Dormeo, udobni jastuk u obliku srca, ulošci Always Sensitive, Ruby čokolada ono je što vas očekuje u našoj super kutiji.

Ako si već isprobala Always Sensitive možeš nam svakako ostaviti komentar i ispričati svoje iskustvo i tako ući u bubanj i osvojiti softbox već ovaj tjedan.

Sadržaj nastao u suradnji s brandom P&G

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube