STIL ŽIVOTA

Preseljenjem u nove prostorije Nutrilife Centar proslavio svoj 4. rođendan

Nutrilife Centar već četiri godine pravilnom prehranom poboljšava stil života mnogih

Nutricionističko-dijagnostički centar Nutrilife obilježava četiri godine uspješnog rada proširenjem poslovanja i preseljenjem na novu lokaciju u Almeria centar u Zagrebu. Mjesto gdje se zdravlje susreće s prehranom od sada u fokus stavlja inovaciju i personalizaciju prehrane kao sigurni put do bolje kvalitete života. Kako bi proslavio na prikladan način, Nutrilife Centar povodom svojeg četvrtog rođendana daruje 20% popusta na web kupovinu osnovnog paketa mršavljenja.

Mirela Marić

Osnivačice Nutrilife Centra, Ivana Barišić i Mirela Marić ističu kako su posvećenost pravilnoj prehrani i kvalitetna dijagnostika najvažnije prekretnice u okretanju zdravom načinu života. „Koliko je pravilna prehrana važna za očuvanje zdravlja, najbolje će pokazati naše vlastito tijelo“, izjavile su osnivačice naglasivši kako se nadaju da će proširenje poslovanja još više osvijestiti važnost personalizirane pravilne prehrane.

Nutrlilife tim

Domaći i svjetski nutricionisti pomiču granice nutricionizma kakvog smo dosad poznavali i okreću se medicini. U Nutrilife Centru uz segment Nutrilife Sport pokrenut je novi segment Nutrilife Health koji predstavlja produženu ruku liječnika i farmaceuta. On obuhvaća rad u timu sa specijalistima iz različitih područja medicine u zajedničkom kreiranju individualnog pristupa prehrani svakog pacijenta. Personalizirana prehrana, utemeljena na vrhunskoj laboratorijskoj biokemijskoj dijagnostici put je k očuvanju zdravlja.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube