FIT

Ako nosite fitness narukvice, svidjet će vam se vijest da sada možete koristiti samo prsten

U svijetu fitnessa stigao je novitet za praćenje aktivnosti, ovaj puta u obliku prstena

Ovih dana, s razvojem tehnologije nailazimo na stvarno nevjerojatne gadgete za sve i svašta, a posebno fitness. Prije par godina pojavili su se pametni satovi koji mogu pratiti vaše otkucaje srca, brojiti korake i mjeriti tlak, uz to su se pojavile i one tanke gumene narukvice s čipovima koje rade istu stvar, a sada su taj proizvod još više smanjili.

Slične funkcije kao narukvice i satovi

View this post on Instagram

#Rosegold shoes? Check. Rose gold custom free weights? Also check. Rose gold #MotivRing? Check check check. @bodysamantix's matching game is strong! #MyMotiv⠀ ⠀ #Tech #Instatech #SFTech #Fashion #Fashionista #Instafasion #Fit #Instafit #Fitness #Weights

A post shared by Motiv (@motiv) on

Motiv Ring inovacija je u praćenju fitnessa jer ima iste funkcije kao fitness tracker narukvice, samo u puno manjoj veličini. Ovaj prsten može pratiti vašu aktivnost, brzinu otkucaja srca, koliko ste kalorija potrošili, koliku ste udaljenost prošli te koliko sati ste spavali. Osmislila ga je start-up tvrtka Motive, a ove godine stigla im je nova i poboljšana verzija s mogućnošću dvostrukog autentificiranja s kojom ste podosta sigurnije online.

Otporan je na vodu i prašinu

View this post on Instagram

We occasionally get asked if there's any benefit to wearing a #fitnesstracker on your finger as opposed to your wrist – and there is! One of the benefits is that you run into fewer issues with our optical heart rate sensor because people are less likely to have hair or tattoos on their fingers. #MyMotiv #TheMoreYouKnow⠀ ⠀ #Tech #Instatech #SFTech #Gadgets #Instagadget #Fashion #Instafashion

A post shared by Motiv (@motiv) on

Ako se odlučite za kupnju moći ćete im poslati svoje mjere kako bi prsten dobro odgovarao na vaš prst, također i sami birate na kojem prstu ćete ga nositi, no nekako se najpraktičnije čini srednji prst ili prstenjak. Najvažnija stvar u vezi ovog prstena je to da je osmišljen da se nosi apsolutno u svako vrijeme – dok spavate, tuširate se, na poslu ste ili kod kuće.

Vodootporan je i ima iznimno dugo trajanje baterije. Baterija mu traje oko tri dana na jedno punjenje što je oko duplo više nego kod pametnih satova. Usput, puni se na minijaturni USB punjač. Napravljen je od titana i na ruci izgleda kao svaki drugi (doduše, muški) prsten. Dakako, postoje verzije za žene i muškarce, ali ne očekujte dijamante ili šljokice na njemu. Proizvođači navode kako nije težak i ne grebe, a uz to je i otporan na ogrebotine i udarce.

Cijena ovog fitness prstena je 200 dolara što je oko 1300 kuna, a možete ga naručiti preko njihove službene stranice.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba