VIJEST

Wow! Skintegra je donirala 100 tisuća kuna azilima i udrugama za napuštene životinje diljem Hrvatske

Hrvatski brend kozmetike i ove je godine proveo hvalevrijednu akciju za pomoć azilima i udrugama diljem zemlje

Skintegra već četiri godine organizira hvalevrijednu akciju koja se krije iza oznake #daj5, a radi se o akciji kojom prikupljaju donacije za napuštene životinje te ih doniraju azilima i udrugama diljem zemlje. Kampanja se obično održava u listpadu, mjesecu posvećenom udomljavanju životinja, a izgleda tako da od 1. do 31. listopada Skintegra donira pet kuna od svakog prodanog proizvoda u svojoj online trgovini te u fizičkom savjetovalištu. Uz to, doniraju ekstra pet kuna za svaku fotografiju s kućnim ljubimcem objavljenu na društvenim mrežama i označenu s #daj5.

Dodatno su donacijama akciju podržali i brojni kupci, a na kraju je prikupljeno ukupno 100 tisuća kuna. Novac je ravnomjerno podijeljen odabranim azilima i udrugama, a to su Prava šapa, Udruga “SOS CAT”, Hrabre njuške iz Zagreba, Udruga Devet Života iz Osijeka, udruga Deseti Život iz Splita, Udruga Sklonište dobrote iz Čakovca, Žarkovica Azil iz Dubrovnika, Udruga Šapa U Srcu iz Ogulina, Sklonište za pse Papagalo iz Korčule te Udruga Ruka Šapi iz Pule.

U akciju smo se uključile i mi, ali i Ana Bacinger i Puf, Gina Victoria Damjanović i Rubi, Sandra Čuljak i Buddy, Maja Milocanovich i Tobi i ostali kako bi pomogli da se prikupi što više sredstava. U nastavku pogledajte njihove fotke.

Gina Victoria i Rubi

Ana i Puf
Skintegra

Sonja i Mićo

Maja i Tobi

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba