MODA

Sadržaj omogućava Adidas

Uvijek svoje, uvijek originalne. Luna, Dora, Mirta, Pamela i Antonia slave slobodu na svoj način

Djevojke su nam otkrile što za njih znači biti slobodna

Svatko ima svoju definiciju slobode. Nekome je to biti freelancer, nekome svakodnevni kraj radnog dana, nekome pak odlazak na putovanje u stranu zemlju ili pak cjelodnevno čitanje knjige i izrada keramičkih figurica. Bitan je taj osjećaj nesputanosti u kojem možemo barem na tren biti bezbrižni i sve svoje obaveze ostaviti za sobom. Sloboda se ne slavi samo u slobodno vrijeme, sloboda se živi i ona je jedan od najsnažnijih pokretača pozitivnih promjena. Antonia Dora Pleško, Luna Valas, Dora Barker, Mirta Miler i Pamela Perkić nas često inspiriraju svojim pričama na društvenim kanalima pa smo ih upitali što za njih znači sloboda. Ujedno su i zaštitna lica nove adidasove kampanje Always Been. Always Original u koju su se svojim stavovima savršeno uklopile.

ANTONIA DORA PLEŠKO, @antoniadoraaa

Talentirana splitska pjevačica Antonia Dora Pleško prvi put se domaćoj publici predstavila 2009. godine u televizijskom showu Supertalent. Danas su iza nje brojni glazbeni hitovi, a svojim postovima na Instagramu širi samo pozitivu. Njezin stil odijevanja ne prolazi nezamijećeno, posebno kada nosi kombinacije u latino vibe stilu. Ona je slobodna i ne libi se to pokazivati svakodnevno, a otkrila je da koliko god zatvorenih vrata imala pred sobom, još više ih je otvorila.

DORA BARKER, @dorabarker

Dora Barker naša je poznata fotografkinja koja je urbana, opuštena i ima jako dobro oko za estetiku. Skrolajući po njezinom Instagram profilu na koji stavlja brojne radove, možemo primijetiti ležernost s kojom odrađuje posao u kojem sigurno uživa. Isto tako ima upečatljiv stil odijevanja, a posebno voli nositi tenisice te za sebe kaže da je sneakerhead. Fotografija je medij koji joj daje slobodu, a biti originalan za nju znači imati svoj prepoznatljiv stilu u fotografijama. A Dora ga itekako ima.

LUNA VALAS, @lunavalas

Manekenka i influencerica Luna Valas iza sebe ima brojne modne i beauty kampanje, a svojim stilom i pojavom šalje poruku da želi živjeti prema svojim pravilima. Nerijetko je možemo vidjeti u super odjevnim kombinacijama poput korzeta i traperica, ali nerijetko posegne i u muški ormar. Prateći je na društvenim mrežama primjećujemo da uz naporan rad ostavlja dovoljno vremena za zabavu, a često putuje u daleke zemlje. “Ponosna sam na sebe zbog toga što se nikad nije prilagođavala zbog apsolutno nikog i ničeg.”

MIRTA MILER, @mimiermakeup

Planetarno poznata content kreatorica Mirta Miler može se pohvaliti sa zajednicom na Tik Toku koja broji više od 15 milijuna pratitelja. Iako su joj roditelji pokušali skrenuti pažnju na nešto drugo, a ne na šminkanje ona je bila uporna i danas jako dobro živi od toga. najpoznatija je po transformacijama u koje je znala utrošiti i do 18 sati dnevno. Ostala je svoja i predana poslu koji joj je pružao slobodu i danas kaže da se još dugo vidi u tom poslu jer stvarno jako voli to što radi.

PAMELA PERKIĆ, @pamelaperkic

Influencerica i aktivistkinja Pamela Perkić svakodnevno inspirira svoju zajednicu pratitelja kratim videima u kojima dijeli svoje čvrste životne stavove i pršti dobrom energijom. Uz puno rada na sebi i edukacije, shvatila je da sami definiramo sebe i prestajemo vjerovati u ono kako nas je definiralo društvo. Iskrena, visprena i svoja, snažno zagovara slobodu svakog pojedinca u zajednici i njezin moto je da se nastavi razvijati i educirati samu sebe i razbijati sama svoje kalupe.

ONE SU ALWAYS ORIGINAL

Uvijek cijenimo različitost i divimo se originalnim, hrabrim, stvarnim i slobodnim ženama, baš kao i adidas Originals koji je pokrenuo svoju inicijativu Always Been. Always Original. Njome slavi neprestano, sveprisutno i jedinstveno izražavanje originalnosti, dajući glas talentiranim ženama iz svih sfera života.

Uvođenje inicijative Always Been. Always Original popraćeno je odličnim videom i fotografijama slobodnih, talentiranih žena koje njeguju svestrane stilove. Nova linija ujedno je nastala s grafičkom dizajnericom i ilustratoricom Naomi Otsu te slavi mnoge različite oblike samoizražavanja. U nastavku pogledajte originalni i inspirativni video adidasove kampanje, a kolekcija je dostupna ovdje.

adidas Always Original

Vrijeme je da izađeš iz okvira standardnog i izraziš svoju originalnost kroz ono što te inspirira i pokreće. I zapamti − možeš sve, čak i onda kada misliš da je nemoguće. Kolekcija koju ne smiješ propustiti adidas always been, always originals čeka te BUZZu i online. 👉 https://bit.ly/3xjdSwr

Posted by Buzz Sneaker Station on Wednesday, April 13, 2022

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube