VJENČANJA

Totalno nas je oduševilo ovo opušteno vjenčanje u Somboru

Donosimo vam ljubavnu priču i fotografije s vjenčanja Danila i Sharon

“S Danilom i Sharon, veže nas na prvom mjestu prijateljstvo koje smo izgradili upravo kroz fotografiju. Na našim profesionalnim počecima, Danilo i Sharon su bili među prvima s kojima smo stupili u kontakt i povezali se. Učili jedni od drugih, međusobno se inspirirali i bili podrška i vjetar u leđa. I stoga je zaista velika čast, ali odgovornost bila fotografirati njihovo vjenčanje. Kao fotografi fotografima, i kao prijatelji prijateljima. I kao osobama koje su itekako ispred svog vremena, nekonvencionalni i posebni”, ispričala nam je ukratko Irina Florschütz iz Osijeka koja se sa suprugom Matejem bavi fotografijom vjenčanja.

Vjenčanje Sharon i Danila jedno je od posljednjih koje su Irina i Matej fotografirali, a nas je oduševila svojevrsna boho estetika i opuštena atmosfera koja ih okružuje. A kad smo pak čuli priču o ovom paru, u fotografije smo se zagledali još i dublje.

Irina&Matej

“Vjenčanje smo proslavili na jednom magičnom vojvođanskom salašu nadomak našeg rodnog grada. Salaš Sedam Dudova je za nas mnogo više od restorana sa super klopom, to je mjesto s dušom zahvaljujući onima koji ga vode. Sve u svemu divan miks tradicije i chica”, započela je priču o vjenčanju Sharon. “Upoznali smo se još davne 2007. godine, na samom početku srednje škole. Sve je počelo kao online dopisivanje dok je Danilo bio u Londonu, a ja u Somboru. Isti dan kada se vratio u Srbiju smo se prvi put poljubili i od tada provodimo svaki dan zajedno. Lako smo odlučili da želimo da vjenčanje bude u Somboru, gradu gdje i inače živimo. Svi naši najbliži ljudi su tu. To je grad koji nas je oblikovalo u ono što smo danas i mjesto gdje se osjećamo najudobnije.”

Ideja je bila da taj dan proslave opušteno, bez žurbe, baš, kažu, kako se živi u tom kraju. “Jedini cilj koji smo imali je da ljudima bude lijepo – i gostima i onima koji su bili iza scene, čineći da ovaj dan pamtimo do kraja života. Vidjeti prijatelje kako za nas daju dio sebe bio je najlepši poklon koji smo dobili.”

Irina&Matej

Zato su odlučili uključiti prijatelje i ljude iz zajednice u proces organizacije i realizacije vjenčanja. “Prijateljica mi je dizajnirala haljinu (Tijana Žunić), prijateljice su nam dekorirale sve (Studio Mušmula), prijatelji su nas fotografirali (Irina&Matej), prijatelji su nam radili hranu (Sedam Dudova) i torte (za ovo su ipak zaslužne mame), prijatelji su nam puštali muziku, prijatelji su bili svuda oko nas. Bitno nam je bilo da podržimo i male lokalne proizvođače, pa smo pored hrane imali i craft pivo (Ravangrad), vina i šampanjac (Vinarija VRT) iz Sombora. Svježe cveće koje se koristilo za dekoraciju je također bilo domaće proizvodnje, dok je ostatak bio sušen. Svima smo dali odriješene ruke i da se kreativno izraze baš onako kako osjećaju. Rezultat je pred vama.” zaključuje Sharon, a vi u nastavku pogledajte sve fotografije Irine i Mateja.

Irina&Matej

Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej

Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej
Irina&Matej

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba