FOTO

Supermame su na najbolji mogući način proslavile Majčin dan. Pogledajte fotke

Supermame povodom Majčinog dana predstavile novi vizualni identitet svog portala

Nakon nešto više od dvije godine postojanja portal Supermame.hr odlučio je pokazati se u još ozbiljnijem svjetlu. Od ideje nastale iz ljubavi i entuzijazma dviju mama Supermame.hr postao je neizostavna adresa za sve mame, tate i druge kojima je potrebna informacija, pomoć ili inspiracija, a i nama su postale najdraže kolumnistice.

Svoj novi vizualni identitet i rebranding za koji je zaslužna product dizajnerica Ana Tevšić Nauković i njezin tim iz Love, Ana studija – za grafiku, Dario Dević te web podršku Untitled Studio/Josip Mesarić, predstavili su na svečanom događanju povodom Majčinog dana u zagrebačkoj Kuglani na Grmoščici.

Martina Friganović i Sonja Švajhler

“Ovim smo redizajnom htjeli pokazati kako okrupnjivanjem i uozbiljavanjem projekta nije nužno izgubiti njegove korijene. Ponekad smatrana zaigranom i neozbiljnom, ružičasta boja ovdje je vrlo promišljeno i ozbiljno iskorištena za kodiranje sadržaja — od svijetlo roze za osnivačicu Martinu do bordo za Sonju. Zajedno su nerazdvojiv, snažan tim koji sve odluke donosi ravnopravno i promišljeno. Supermame su spoj njih dvije, pa smo u novome vizualnom identitetu sve boje restegnuli u spektru među bojama koje su im logično pridodane. Novo je pismo snažno, stabilno i jako, čime smo htjeli na prvi pogled odagnati bilo kakvo podcjenjivanje portala zbog njegove tematike i spola njegovih osnivačica“, izjavila je Ana Tevšić Nauković.

Ana Tevšić Nauković, Dario Dević, Sonja Švajhler i Martina Friganović

“Drago nam je da su Supermame na ovaj tako poseban dan uspjele odvojiti vremena za sebe i s nama nazdraviti majčinstvu. Ovaj rebranding ujedno označava i novu eru Supermama kojoj će naglasak biti na stvaranju zajednice snažnih žena i majki koje se međusobno podržavaju i inspiriraju”, naglasile su osnivačice portala Sonja Švajhler i Martina Friganović.

Poseban trenutak večeri obilježila je projekcija videa snimanog povodom Majčinog dana pod pokroviteljstvom Eucerina, iza kojeg stoji dvojac iz Pepper Ateliera, a u samom su videu sudjelovale i neke od hrvatskih mama blogerica, s Majom Marić kao autoricom teksta. Biti mama nije lagan posao, a svoje uzore imamo u našim mamama. Stoga je ovaj video prvenstveno posvećen njima – našim primjerima.

Fotografije: De Botanica Weddings
Cvjetni aranžmani: Lela Design

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba