Aplikacija

Što kažete na aplikaciju pomoću koje upoznajete prijateljice umjesto muškaraca

Aplikacije za dejtanje su postale uobičajena stvar, a mi smo otkrile jednu odlučnu, putem koje ne upoznajete osobe za spoj, već za prijateljsko druženje

Aplikacije o kojoj pričamo zove se GirlCrew, a nastala je kad je novinarka Elva Carri isfrustrirana činjenicom da nema s kim otići plesati u subotu navečer, odlučila promijeniti postavke svog Tinder profila.

Svoj ženski spol zamijenila je muškim kako bi pronašla žene u Dublinu gdje je tada živjela i radila, a s kojima bi mogla otići na druženje i ples. Tako se rodila aplikacija GirlCrew.

ŽENE ŽENAMA

GirlCrew je aplikacija za sklapanje ženskih prijateljstava, druženje i networking. Osnovana je ove godine, a već ima više od 100 tisuća članica iz cijelog svijeta, a podržali su ugledni poslovni ljudi kao što je primjerice CEO LinkedIna, Jeff Weiner, piše Business Insider.

Za uspješan početak zaslužan je pametan potez kojim je Carri dodala sve žene koje je pronašla na Tinderu dodala u zajedničku Facebook grupu kako bi se ondje mogle dopisivati. Interes je unutar tjedan dana postao ogroman među ženama, ali i medijima koji se odmah raspisali o neobičnoj novoj grupi.

APLIKACIJA KAO SPAS ZA LOŠ SPOJ

“U jednom je trenu došlo do toga da su se žene u grupu počele javljati s loših spojeva i zvati nas upomoć,” rekla je Carri za Business Insider. “Stvorile smo snažnu zajednicu žena.”

Ta je zajednica uskoro postala prevelika za jednu grupu pa je Carri odlučila napraviti aplikaciju što se pokazalo kao potez karijere. GirlCrew je danas dostupna za iOS i Android, besplatna je, a ako živite u Dublinu ili San Franciscu dostupno vam je i premium iskustvo.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube