TV SERIJA

Svijetom je odjeknula vijest da je Willie Garson preminuo, a mi ćemo ga se sjećat po sjajnom liku iz serije Seks i grad

Stanford Blatch bio je otmjen, duhovit i odan prijatelj. Prisjećamo se nekih od scena iz Seksa i grada

Svijetom je odjeknula vijest da je Willie Garson preminuo, a mi ćemo ga se sjećati po sjajnom liku iz serije Seks i grad

Stanford: How can you not have a shrink? This is Manhattan. Even the shrinks have shrinks. I have 3; Stanford: Just because I don’t eat at the restaurant doesn’t mean I can’t hear the specials, samo su neke od Stanfordovih izjava kojih se sjećamo iz popularnog Seksa i grada. Utjelovio ga je Willie Garson koji je preminuo, pa smo se prisjetili njegovog lika i scena iz serije.

Stanford Blatch je uz Samanthu Jones, Charlotte York i Mirandu Hobbes, najbolji prijatelj Carrie Bradshaw. Otmjen homoseksualac koji ima jako puno ukusa za odijevanje, profesionalno je vrlo uspješan, društven i odlično se slaže s curama. S Carrie ja jako blizak, s njom međusobno dijeli savjete, a često razumije žene bolje od njih samih. Njegova duhovitost i mudrost čine ga privlačnim, što naposljetku privlači jednog od broadwayskih plesača – Marcusa. Uvijek spreman za dobru zabavu i klabing, doživjeli smo ga kao skroz pozitivnog lika koji nerijetko podiže atmosferu družeći se s curama. U nastavku smo izdvojili nekoliko pamtljivih scena.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube