SEKS DNEVNICI

Spavam s njim jer je zanimljiv i zgodan, a izgleda da sam malo zaljubljena u svog šefa

Svakog tjedna Super1 će zamoliti jednu ženu iz Hrvatske da nam sastavi svoj anonimni seks dnevnik. U ovotjednom izdanju razgovarale smo s 24-godišnjom asistenticom marketinga iz Zaprešića koja živi u Zagrebu

SUBOTA

Rano ujutro budim se pored njega, visokog, zgodnog autora koji ima čudesno lice. Prebacujem se preko njega da odem do wca, malo se popraviti pa se vraćam u krevet. Ne mogu spavati pa krenem odgovarati na poruke curama koje ispituju kako je bilo sinoć. Radim u markentiškoj tvrtci u kojoj da, imam hrpetinu posla, ali mogu upoznati zanimljive ljude. Kao njega koji je sad u mom krevetu. On se budi pa me krene maziti i spavamo zajedno. Malo je neugodno jer je on i dalje pospan, a ja imam osjećaj kao da sam i dalje mamurna. Fejkam da bi čim prije završili.

Ustaje i odlazi nam po doručak i kavu. Dosta lijepo od njega. Dok on radi jaja ja skrolam po portalima i tražim neku zanimljivost. Otišao je oko podne, a ostatak dana sam provela čiščeći stan pa sam navečer otišla gledati Bad moms s curama u kino. Dosta dobar vikend.

NEDJELJA

Nalazim se s kolegicama s posla na Jarunu, dosta smo nadobudne oko toga da ćemo se početi baviti nekim sportom ili barem trčati. To se pretvara u dugu šetnju i ispijanje kave. Uz, naravno, hrpetinu tračanja. Imamo par stvarno zanimljivih i čudnih ljudi s kojima radimo, uvijek ih vrijedi komentirati.

Tako smo zafrkavale i jednu koja se pali na našeg šefa. On joj je u zadnje vrijeme počeo vraćati poglede i one, kao, slučajne dodire. Zato nam je uvijek zabavno slušati što novog ima za reći.

Dolazim doma oko 14 pa pregledavam fotke od danas. Dosta smo dobra i vesela ekipa. Stavljam jednu fotku sebe i nas na Instagram pa mi i on lajka. Javlja mi se i pita me malo o treniranju i trčanju što se pretvori u nevini seks talk. Kasnije se još jednom čujemo prije spavanja nakon što sam spremila sve za sutrašnji dan pa odlazim spavati.

PONEDJELJAK

Odlazim na posao. Jedva. On se javlja i ispituje kako sam i kad ćemo se vidjeti. Osjećam kako me počinje boljeti glava već oko podne pa mu javljam kako sam previše umorna da bi se vidjeli danas. Rješavam zadatke na poslu i trenutno se bavimo jednim velikim projektom. Volim ljude s kojima radim, ali iskreno, već mi je dosta mog posla. Osjećam kako me guši. Prije par tjedana tražila sam promaknuće i nisam ga dobila. Slomilo me to i od onda više uopće nemam želju raditi.

Dolazim doma nakon 17 jer sam ponovno ostala duže. Zovem mamu jer nam je to neki ritual. Javljam se njemu kako bi ipak rado da se vidimo, ako mu se da doći do mene. Odgovara mi odmah i stiže u roku sat vremena, dovoljno da sam se stigla otuširati.

Donosi večeru i tako je sladak. Krene me ljubiti i kaže da razumije ako ne želim ništa jer me danas boli glava. Zbog toga ga samo želim još više. Okrenem mu se leđima i primam ga za glavu dok me ljubi po vratu, a ja mu otkopčavam traperice. Spuštam ih dok on meni skida pidžamu (da, već sam bila u pidžami). Odlazimo do sobe i vodimo ljubav jako nježno. Dugo je trajalo i bio je jako uporan da dođem do kraja, kao da je znao da sam prošli put fejkala. Stižem do kraja dok ležim na trbuhu i osjećam kako me glava počinje užasno jako boljeti. Mazimo se još sat vremena nakon, jedemo, pa on odlazi doma.

UTORAK

Danas je došao direktor u ured. Mrzim to. Svi odjednom uspravno sjedimo i samo pratimo kako on hoda od početka do kraja ureda. Razgovara s par ljudi, ali ne i sa mnom pa me to užasno naživcira.

Za vrijeme ručka šaljem poruku njemu da bi se večeras najradije napila i samo gledala neki lijep pogled. Dogovorimo se za druženje navečer. Ostatak dana provodim u uredu uz tablice i toliko, toliko mailova.

Doma nešto jedem na brzinu pa izlazim i idem prema trgu tramvajem koji naravno kasni. Dobro, okej, možda sam mogla i ja krenuti ranije. Skoro sam mu otkazala jer je prošlo već pola sata,ali ispričavam mu se i on govori da je sve u redu. Kako je drag, ne zaslužujem to.
Vidim ga u kafiću i odmah se razveselim. I dalje se doima tako rastreseno, kao da je uvijek pod nekakvim stresom. Koliko god da mi je to smiješno me i veseli jer znam da nije takav kad je sa mnom. Naručujem viski, takav je dan, a tek je utorak. Pričamo o našim poslovima i šefovima i malo se ljubimo.

Odlazimo iz kafića do njega doma pa ulazimo na prstima i najtiše ikada samo da ne probudimo njegovog cimera. Čim smo stigli do sobe me skida i krene lizati. Jedva sam ostala tiho, nije bilo lako jer je bilo čudesno. Ono malo alkohola i ovaj osjećaj je točno to što mi je trebalo. Nakon toga brzinski vodimo ljubav pa mi poziva Uber i ja odlazim doma.

SRIJEDA

Pola dana provodim izrađujući prezentaciju za sastanak i iskreno, gotovo se uopće ne trudim. Treba mi mnogo duže no inače jer sam strašno lijena. Toliko je stvari koje volim u trenutnoj firmi, ali to što znam da možda nemam mogućnost napretka mi je malo ponižavajuće i sve više postajem svjesna toga.

Šaljem njemu poruku iz toaleta, brzinski sam se fotkala s podignutom majicom, prije nego je itko ušao. Uz to mu šaljem i mail sa prijedlogom jedne tvrtke koja bi mogla biti zainteresirana za njegove dizajne pa se osjećam korisno i bolje. Dobivam odgovor na mail hvala, ali i sliku njega gotovo golog na svom krevetu. Lako je njemu kad radi od doma. Razmišljam o tome što bi radila tom tijelu pa mu to i tipkam. Malo sam se opustila pa sam ušla u detalje oko toga kako bi ga grizla, ljubila i lizala. Shvaćam da se moram skoncentrirati na posao pa ga pozdravljam.

Dočekuje me nakon posla, odlazimo na ručak u Dežman i nakon toga idem javnim prijevozom doma. Cijelo vrijeme se ljubimo i dodirujemo, a putem do tamo smo se čak držali za ruke. Čitam Opaku prije spavanja pa zaspim s knjigom u rukama. Totalno seksi.

ČETVRTAK

Na poslu sam i listam Moj posao. Znam, užasna sam i ne bi to, barem ne ovdje, trebala raditi. Kad sam stigla s posla odlučujem malo vježbati jogu da se smirim i maknem stres iz sebe. Sutra sam slobodna jer je praznik i produženi vikend. Fenomenalno.

Sjedim uz laptop i Youtube dok se znojim u dnevnoj sobi. On mi šalje poruku i dogovaramo se da ćemo se naći kasnije u mom kvartu. Trčim do trgovine prije nego se zatvori i kupujem kondome. Za njen užitak. Nalazimo se u kvartovskom bircu i pričamo o našim životima prije nas, kao što bi parovi i trebali, kao, upoznati se bolje. Spominje mi da je imao problema s alkoholom i drogama pa mi tek tada postaje jasno da nije samo malo nervozan tip.

Oko 10 odlazimo do mog stana, a na putu srećem kolegicu s posla s kojom se baš ne družim, ali ona ima ogromnu želju razgovarati sa mnom. Malo se nadam da će na poslu spomenuti da me vidjela s ovako zgodnim tipom i spomenuti to direktoru koji će tada shvatiti kako me ne smije izgubiti! Odlazim duboko u maštanje dok s njim hodam prema doma.

Čim smo došli do moje sobe počnemo se skidati, svaki sebe. Nekako je mirno i čudno, ali i dalje brutalno ugodno. Sjedam na njega i pokušavam se potruditi da dođem do kraja. Ne odustajem jako dugo, ali ne ide, ne uspijeva. Ne znam je li razlog cuga koju sam popila, ili koju je on popio. Opet fejkam samo da završimo pa ostanemo ležati.

Tek onda počnem razmišljati o tome kako je on super, zgodan tip, ali da ja zapravo gotovo ništa ne osjećam prema njemu. On odlazi 15-ak minuta nakon mog fejkanja, ide na druženje s dečkima. Iskreno, nisam previše nesretna zbog toga što odlazi i što me ostavlja samu, a sutra mogu spavati koliko želim.

Ostajem sama u stanu, počnem slušati neke ženske pjesme i odlučim biti hrabra. Pišem direktoru poruku. Da se razumijemo, znali smo se mi dopisivati i ranije, ali tek par poruka i to o poslu. Možda to pića progovaraju iz mene, ali pišem mu poruku o tome kako sam srela kolegicu pa usput pitam i što misli o mojoj prezentaciji neki dan. Sasvim normalna poruka za poslati u 23 sata navečer. Začudo on odgovara, i dalje ostaje pristojan i distanciran, ali izmijenimo par poruka.

Odlučim prekinuti na vrijeme, pozdravljam ga i odlazim spavati.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba