Aplikacija

Otkrile smo jednu sasvim drugačiju aplikaciju za online upoznavanje

Nakon ere smartphonea, možemo li se ikad više vratiti na slanje pravih pisama? Autori aplikacije Slowly misle da možemo

Ne moramo se sasvim vratiti u doba slanja fizičkih pisama da bismo se vratili staroj praksi dopisivanja koje ne uključuje hashtagove i kratice engleskih riječi kao što su LOL i BRB. I za to danas postoji aplikacija.

SLOWLY NIJE JOŠ JEDNA APLIKACIJA ZA ONLINE DEJTANJE

Developer Kevin Wong osmislio je aplikaciju za dopisivanje koja na svaki smartphone donosi iskustvo dopisivanja pismima. Nazvana je Slowly, a omogućuje dopisivanje s ljudima s raznih krajeva svijeta u formi elektroničkog pisma.

Da biste to učinili morate se registrirati, a aplikacija će vas spojiti s drugim ljudima ne temelju vaših interesa i strasti.

TREBAJU VAM POŠTANSKE MARKE, A PISMA DUGO PUTUJU

Kako ćete se spajati s ljudima iz raznih krajeva svijeta tako ćete početi skupljati poštanske marke iz pojedinih zemalja s kojima im onda možete pisati pisma.

Osim toga, nemojte očekivati da će vaša poruka stići na drugi kraj svijeta u nekoliko sekundi kao što je to slučaj s klasičnim aplikacijama za dejtanje i dopisivanje. Autori su se pobrinuli da se pismo šalje dulje što je osoba kojoj ga šaljete dalje od vas. Tako ćete imati osjećaj kao da doista šaljete pravo pismo.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba