Vijest

Skintegra će cijeli današnji prihod donirati udrugama za napuštene životinje. Pričale smo s vlasnicom

Objava koja nas je doista razveselila

Vjerojatno najpopularniji domaći skincare brend, Skintegra, jučer je preko svog Instagram profila najavio prilično velikodušnu humanitarnu akciju. Uz fotografiju bijele mačke, napisali su kako se ona zove Spectra (poput njihove slavne emulzije za lice), kako su je pronašli ozljeđenu ispred svog dućana u Lopašićevoj ulici nakon što ju je udario auto te kako im je udruga Hrabre njuške pomogla da je zbrinu. Dvije godine nakon, Spectra je spremna za udomljavanje, a tim Skintegre odlučio je sav prihod od današnjeg, dana donirati udrugama koje brinu za životnje.

View this post on Instagram

Budi kao Karla, koja voli životinje i Skintegru! ❤️ #teamskin Napravi narudžbu na našem webshopu ili posjeti naš dućan u Lopašićevoj 14 (Zagreb) jer danas 100% profita od prodaje naših proizvoda darujemo za kupnju hrane i potrepština za ničije životinjice koje zbrinjavaju volonteri diljem Hrvatske. ??? Hvala unaprijed svim divnim Skintegricama koje sudjeluju u ovoj akciji! ?❤️ ~ #Repost @karla.ironside with @get_repost ・・・ My furry bro ❤? #hellodecember #love #dog #dogoftheday #dogsofinstagram #potd #poodlepuppy #doglover #dogoftheday #furry #teddybear #teddycoat #ootd #xyz #nudelook #nude #december #mostwonderfultimeoftheyear #winter #winterfashion #winteroutfit #fauxfur #animallover #coffeetime

A post shared by SKINTEGRA (@skintegrabeauty) on

Kako je pojašnjeno, u čast prekrasnim volonterima odreći će se 100 posto profita od prodaje Skintegra asortimana u dućanu i na webshopu, a napominju i kako količine nisu ograničene te ohrabruju da o akciji obavijestite sve koje bi mogla zanimati. Na očekivano pitanje zašto to rade, imaju spreman odgovor: zato što volonteri koji zbrinjavaju, hrane i liječe ničije životinje trebaju njihovu pomoć i ovise o njoj. U jedva izdrživim uvjetima rade posao za sve nas, bez financijske podrške institucija. Otvaraju svoje domove za one kojima svi ostali okreću leđa i daruju svoje vrijeme, najdragocjeniju stvar koju svi uzimamo zdravo za gotovo.

Jelena Skendžić Ratkajec
Aleksandar Selak

S osnivačicom i vlasnicom brenda, Jelenom Skendžić Ratkajec, nedavno smo razgovarali, ali smo joj nakon ove vijesti odlučili postaviti još nekoliko pitanja. Zanimalo nas je kako to da su odlučili donirati baš cijeli prihod umjesto postotaka koji su uobičajena praksa drugih brendova i je li zadovoljna odazivom.

“Odaziv je izrazito dobar! Moram priznati da sam se pomalo bojala kakav će biti i hoće li ljudi reći ‘ma to su samo životinje’, ali čini mi se da ćemo uspjeti prikupiti stvarno velik iznos. Što se tiče odluke o doniranju cijelog prihoda, ona je bila jednostavna. Radi se tek o jednom danu i toliko s poslovne strane svakako možemo podnijeti”, ispričala nam je Jelena i dodala kako ovakve akcije planira pretvoriti u tradiciju, dogodine čak možda i na međunarodnoj razini. Mi joj svakako držimo palčeve.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba