DRUŠTVENE MREŽE

Prizor koji smo svi čekali. Jennifer Aniston i Brad Pitt konačno su se pojavili zajedno

Za sve one koji su čekali, sada su konačno dočekali. Brennifer je opet zajedno, ali zasad samo na fotografiji uoči njihovog zajedničkog virtualnog projekta

Za sve one koji još uvijek nisu preboljeli prekid poznatog para, imamo zbilja dobre vijesti. Jennifer Aniston i Brad Pitt konačno smo vidjeli zajedno, ali samo na fotografiji. Kako bi nahajpali i podsjetili na virtualno događanje naziva Feelin’ A-Live o čemu smo pisali ovdje, u sklopu kojeg će poznati zajedno čitati teen komediju Zlatno doba u Ridgemontu iz 1982. godine, okupili su se svi sudionici i objavili fotku na Instagramu.

Osim slavnog para tu su još Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, pa i Sean Pean koji je u originalnom filmu iz 1982. godine glumio surfera Jeffa Spicolija. Sve to skupa vodi komičar Dane Cook, a u čitanju će se pridružiti još faca kao što su, sudeći prema recentnoj fotografiji koju su objavili, John Legend i Ray Liotta. Ovaj virtualni događaj dogodit će se sutra, 17. rujna live na Facebooku i TikToku. Pa ako ste željni u ime dobrih starih vremena ponovno zajedno, između ostalog, vidjeti Brennifer, svakako se uključite.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba