DRUŠTVENE MREŽE

Poznati iz cijelog Zagreba dijele svoja iskustva i zastrašujuće fotografije posljedica potresa

Nakon što je Zagreb rano jutros pogodio potres, poznati su počeli dijeliti fotografije posljedica na društvenim mrežama

Zagreb i okolicu je jutros u 06:24 pogodio potres jačine 5,5 stupnjeva prema Richteru, nakon čega su uslijedila su još dva slabija potresa. Oštećena je zagrebačka katedrala, oštećene su bolnice, zgrade, automobili, a fotografije s ulica i iz oštećenih domova preplavile su društvene mreže.

Evo što na svojim mrežama dijele poznati od Jelene Veljače koja suosjeća s rodiljama i mamama u Petrovoj bolnici do Anite Dujić koja je podijelila priču o tome kako se osjećala tijekom zastrašujućeg potresa.

Nevena Rendeli

View this post on Instagram

Dobro smo. Zgrada više manje. Nije mi do smijeha ali moja mama jedino što je uzela sa sobom su moja i bratova diploma ?‍♀️ Držite se Zagrepčani!

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Bojana Gregorić Vejzović

View this post on Instagram

Pozdrav iz centra Zagreba!Živi smo,slusamo seizmologe sugrađani moji,a ne lažne vijesti!Naša zgrada je u dobrom stanju,izgleda da imamo sreće i vraćamo se iz našeg vrta u stan!Svako dobro Zagrebe moj mili!❤️

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Katarina Baban

View this post on Instagram

?Ne daj se, lave! Photo: @stylezagreb

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Davor Bruketa

Jelena Veljača

Anita Dujić

View this post on Instagram

Dragi moji, HVALA od srca na svim porukama koje ste poslali. Hvala vam sto brinete i mislite na nas. Mi smo dobro, hvala bogu, vratili smo se nazad u stan. Pospremamo sav nered koji je nastao. Nadam se da je najgore proslo. Ima jos podrhtavanja, ali nije jako strasno. Epicentar potresa je bio relativno blizu nas. Mislila sam da ce se zgrada urušiti na nas. Mogu reci da toliki strah, šok i paniku nisam do sad osjetila. Strah za život mog djeteta, Duncanov, kao i za svoj. Inače nisam paničar i rijetko me što može izbaciti iz cipela. Ovo jest. Srećom svi smo dobro i na okupu. Duncan se jucer vratio iz Londona i sad smo svi u strogoj samoizolaciji. Pazili smo da nismo u blizini susjeda iz zgrade, pa smo se udaljili od zgrade i sjedili u autu. Uz ovaj potres, moramo misliti i na bestiju koronu. Treba razmisljati pozitivno. Sve ce ovo proci. Drž'te se ljudi. ? #staystrong #thinkpositive #onelove #zagreb

A post shared by ????? • ????? (@anita__dujic) on

Damir Kedžo

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba