KRALJEVSKA OBITELJ

Povodom 10. godišnjice braka, Kate i William predstavili su i presladak obiteljski video

Nakon portreta, objavili su video u kojem se pojavljuju i njihova djeca

Prije deset godina, Kate Middleton je došla u Westminster Abbey da bi se udala za svog princa. Upoznali su se još kao studenti u Škotskoj, a prije nego što su se vjenčali bili su u vezi sedam godina. U travnju 2011. Kate je postala njegova zakonita supruga, a do oltara ju je vodio otac Michael Middleton. Nosila je raskošnu haljinu s potpisom Alexandera McQueena, a na glavi je nosila Cartierovu tijaru iz kraljčine riznice. Danas imaju i troje djece; princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Travanj je za kraljevsku obitelj bio posebno buran, u 99. godini preminuo je princ Phillip, kraljica je imala 95. rođendan i sada je na redu obilježavanje godišnjice braka. Par je jučer ujutro javno obilježio 10. godišnjicu novim fotografijama snimljenima ispred Kensingtonske palače, a uvečer su predstavili i obiteljski video.

Video je snimio Will Warr, a vojvoda i vojvotkinja od Kensigntona objavili su ga kao zahvalnicu svima koji su im čestitali 10. godišnjicu braka. U videu se pojavljuju i njihova djeca, a kako izgleda pogledajte ispod.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba