FILM

Pogledajte ovaj kratki film s Joaquinom Phoenixom u kojem glumi liječnika. Poruka je i više nego jasna

Na internetu se pojavio film Guardians of Life s Joaquinom Phoenixom koji bi svi trebali pogledati i dobro se zamisliti nad sobom

Sve oči posljednjih tjedana uperene su u briljantnog glumca Joaquina Phoenixa i njegovu famoznu ulogu u filmu Joker. Za nju je za sada već osvojio nekoliko bitnih filmskih nagrada, a hoće li mu pripasti ona ključna doznat ćemo u noći s nedjelje na ponedjeljak na svečanoj dodjeli nagrada Oscar.

Svoju pažnju glumac je ovih dana mudro iskoristio i za nešto puno bitnije. Naime, na internetu se pojavio trominutni film naziva Guardians of Life koji je nastao u suradnji s aktivističkom inicijativom Extinction Rebellion i neprofitnom organizacijom Amazon Watch kako bi se skrenula pažnja na problem šumskih požara, ali i klimatskih promjena.

Radnja filma, čiji scenarij i režiju potpisuje Shaun Monson, prati Joaquina Phoenixa kao liječnika i njegov tim u trenutku spašavanja života jedne osobe koja je pretrpjela stravične ozljede od požara. No, osim što se liječnici svim snagama bore za život te osobe, borili su se paralelno i za još nešto. Kako vam ne bismo kvarili dojam i ovu moćnu poruku, pogledajte Guardians of Life sami i dobro promislite o svemu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba