Emocije

Čestitamo! Vjenčali su se Franka i Vedran

Nakon šest godina veze Franka Batelić i Vedran Ćorluka danas su se vjenčali

Pjevačica Franka Batelić (26) i nogometaš Vedran Ćorluka (32) danas su se vjenčali. Zavjete su izmjenili u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete, a vjenčano slavlje se održava na fascinantnom imanju Stancija Meneghetti.

Na vjenčanju je nosila haljinu eNVy rooma

Franka je nosila prekrasnu vjenčanicu branda eNVy room što je bilo sasvim logično s obzirom na njihovu dosadašnju suradnju. Uz prekrasnu haljinu golih ramena s pristojnim dekolteom i kraljevski širokim donjim dijelom, na glavi je za vrijeme vjenčanja nosila i veo, a kosu je podigla u svečanu punđu. Haljina uz to ima korzet i detalje s čipkom te ima nekoliko slojeva od kojih je prednji sloj kraći od ostatka. Do oltara je koračala uz taktove Mozartova Canon u D Majora.

Čim su izašli iz crkve poljubili su se, a Franka je dosta sramežljivo rekla ‘Hello!” Nakon toga su se fotografirali sa kumovima i ostalim gostima. Među uzvanicima bio je i reprezentativac Ivan Perišić sa suprugom i djecom.

View this post on Instagram

STIGLA JE MLADAAAA @frankaofficial_ ❤️❤️❤️ @corlukav05_14 #frankabatelic #franka #croatia #hrvatska

A post shared by Franka Batelic FanClub (@frankafanclub) on

Borna Filic/PIXSELL

Goste i mladence na proslavi zabavlja Toni Cetinski, a fotografiju sretnog para crtao je karikaturist Nik Titanik, za kojeg Franka kaže da ih je ‘skinuo skroz’. Na ctežu svatko drži svoj trofej, a u sredini crteža nalazi se njihov pas Oscar u majici s crveno-bijelim kockicama.

Ovdje će se Franka i Vedran zabavljati danas nakon vjenčanja. I, wow, ovo mjesto je senzacionalno

Njihove obitelji i prijatelji slave njihovu ljubav, a mi smo malo istražile sve o njihovom dosadašnjem zajedničkom životu.

Upoznali su se prije šest godina na Zrću

Stradun, 2013. godina

Upoznali su se 2012. godine na Zrću. U to vrijeme je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva u nogometu, pa je Vedran odmarao sa svojim prijateljima u Novalji.

U isto vrijeme tamo se zabavljala i Franka koja je tada imala 20 godina. Susreli su se u Papayi i nastavili druženje, a uskoro su i mediji pisali o novoj ljubavi.

Franka nam je bila u redakciji i pričala o karijeri i ljubavi. Na kraju smo je zamolile da oponaša Dragu Ćosića

Roditelji su podržavali njihovu vezu od početka

View this post on Instagram

• neka sretna djeca ??? •

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

U početku se nisu previše pojavljivali u medijima, pa tako ni na društvenim mrežama, ali svi su jako brzo znali za ovaj par. Vedran se navodno dosta brzo zaljubio preko ušiju pa ju čak pozvao na romantični vikend u Rusiju. Dva mjeseca nakon prvih objava, Vedran je i službeno priznao kako nitko nema to što imaju njih dvoje.

To ljeto upoznao ju je i sa svojim roditeljima pa je tada po prvi put Franka bila viđena u društvu Vedranovog oca Josipa i majke Anđe. Te iste godine Franku su na nastupima pratili njeni roditelji, majka Ingrid i otac Damir, ali i Vedranovi roditelji.

Franka je odselila u Rusiju zbog Vedrana

View this post on Instagram

Moscow vibes with @_batelli ? #moscow

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Vedran je nakon toga odlučio prihvatiti ponudu da igra za ruski nogometni klub Lokomotiv. Preselio se u Moskvu pa su medijima počele izlaziti vijesti kako nisu sigurni hoće li ova ljubav na daljinu opstati.

Franka je tada odlučila privremeno ostaviti svoju pjevačku karijeru i otišla je živjeti s njim. Bodrila ga je na utakmicama uz društvo njegovog oca i prijatelja. U Rusiji je četiri godine živjela s njim i njihovom psom Oscarom kojeg su iz šale nazivali svojim sinom.

Putuju po svijetu što više mogu

Kako je Vedran za vrijeme nogometne karijere u Rusiji imao ljetne stanke, par ih je najčešće provodio na nekoj popularnoj ljetnoj destinaciji. Tako su putovali u na Jamajku, u Grčku, Ameriku, Afriku..

Godišnjicu veze su 2016. godine proslavili u Los Angelesu, a prije toga su početak godine proveli u Južnoafričkoj Republici. Prošle godine su, nakon vjenčanja Matea Kovačića i njegove supruge Izabel, proveli odmor u Grčkoj.

Iduće godine Božić su proveli u New Yorku, a Novu Godinu na Jamajci gdje su uživali u resortu Negril.

Posljednje dane prije braka proveli su u Istri

View this post on Instagram

✨ @corlukav05_14

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Posljednje dane Prije svadbe Franka je provela u rodnoj Istri uz svoje prijatelje i Vedrana. Pohvalili su se kako večeraju u Rapcu, a Vedran se našalio na račun svoje frizure.

Ova godina iznimno je uspješna za ovaj lijepi par. Franka se nakon boravka u Rusiji odlučila ponovno posvetiti glazbi. Ponosno je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu ove godine s pjesmom ‘Crazy’ no nažalost nije se uspjela plasirati u finale. Osim toga izbacila je novi singl ‘Kao ti i ja’ te ‘S tobom’, a nedavno je u Poreču nastupala s bendom prije Rite Ore. Ova godina uspješna je i za Čarlija koji se u Hrvatsku nakon Svjetskog prvenstva u nogometu vratio sa srebrnom medaljom.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube