Horoskop

Ovih pet horoskopskih znakova baš i nema sreće u vezama jer stalno rade iste greške

Snalaze se u prijateljskim, obiteljskim i poslovnim odnosima, ali u romantičnoj vezi trebaju se truditi puno više od drugih kako bi sve štimalo

Nitko ne se rađa s uputama za život, a to se odnosi na sve njegove aspekte. Međutim, neki horoskopski znakovi nisu toliko vješti kada se radi o romantičnim odnosima jer im njihove karakterne crte stalno rade probleme.

1. Strijelac

Strijelci su odlični partneri u prvim danima veze jer su zabavni, vrckavi i vole nasmijavati partnera. No, kada se pojave prvi problemi, nekako nemaju volje ni želje raditi na njima. Čim se stvari zakompliciraju, Strijelci se osjećaju kao u okovima jer misle da će izgubiti slobodu za kojom toliko žude.

Zbog toga često prekidaju odnose kada im zahtjevi partnera postanu preveliki. Također, ne žele se dosađivati i ne žele da im netko govori što da rade, samo zato da bi bio mir u vezi.

2. Blizanci

Ne možemo baš reći da Blizanci bježe od veza i emocionalonog prepuštanja, već su užasno neodlučni čak i kada se radi o biranju partnera i odluci hoće li ostati ili otići. Nekada predugo trpe neke stvari i dogodi im se da zastrane. Jednostavno ne mogu prekinuti nezadovoljavajuć odnos jer vjeruju kako će se stvari promijeniti ako sebi i partneru daju još samo malo vremena.

Osim toga, ne prepuštaju se tako lako jer vole znati da u svakom trenutku mogu otići ako se pojavi netko još zanimljiviji.

3. Ovan

Ovnovi su eksplozivni pripadnici zodijaka koji vrlo često preburno reagiraju i na najmanju stinicu, što ih može koštati veze. Vole da je sve po njihovom i ako to ne dobiju, nastaju problemi. U afektu će partneru izreći najgore stvari, čak i uvrede, zbog kojih će im kasnije biti žao.

Da se razumijemo, Ovnovi su strastveni partneri koji imaju puno toga za ponuditi, ali u vezama se nekada ponašaju kao derišta.

4. Bik

Ne kaže se bez razloga da su Bikovi najtvrdoglaviji znak zodijaka jer se svoje odluke beskompromisno drže. Neće popustiti, čak ni kada bi to bilo dobro za obije, niti se trudi gledati stvari iz drukčije perspektive. Partnerima postavljaju ultimatume i govore im da slobodno mogu otići ako im se ne sviđaju.

Oni se ne vole mijenjati zbog ikoga, a sa stavom ‘ja sam uvijek u pravu’ ne mogu dugo održati vezu zdravom.

5. Ribe

Ribe kao da žive u dva svijeta – vanjskom i unutarnjem, u koji se povlače i analiziraju sve vanjsko. S previše razmišljanja stvaraju si fiks ideje u glavi da ne zaslužuju biti u zdravom odnosu i ulaze u začarani krug samosabotaže. Zbog toga im emocionalne krize nisu strane, baš kao ni prekid pa pomirenje pa opet prekid i tako u krug.

Autodestruktivnost u njihovom se slučaju manifestira u obliku varanja ili iracionalnog ponašanja koje izluđuje njihove partnere.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba