Emocije

Novo istraživanje kaže da više sreće u ljubavi imaju oni koji koriste iPhone. Zar su ‘androidaši’ osuđeni na samoću?

Na ishod dejta utječe čak i to u kakvom je stanju mobitel potencijalnog partnera

Čini se kako ljubavne veze u ovo doba postaju sve kompliciranije, barem sudeći prema novom istraživanju koje je provela tvrtka Declutrr za prodaju starih mobitela. U njemu je sudjelovalo 1502 pojedinaca koji nisu u vezi, a otkrili su da čak 70 posto njih preferira partnere koji koriste iPhone.

Svoj izbor su objasnili riječima da su ‘ajfonaši’ privlačniji u romantičnom smislu, a samo 65 posto njih koji koriste ovaj operativni sustav na mobitelima bi izašlo na dejt s korisnikom Androida. S druge strane, 53 posto ispitanika pristalo bi se naći s nekim tko ima iPhone.

Bitno je i stanje mobitela

Čudno je što na ishod dejta ne utječe samo brend mobitela, kako kažu rezultati, već i stanje u kojem se mobitel nalazi. Čak je trećina ispitanika priznala da bi im dejt pokvarilo i to ako je ekran mobitela potencijalnog partnera razbijen ili u lošem stanju.

To upućuje, kažu, da osoba nema financijsku sigurnost. Žene pak ne odbija napuknuti ekran, već stari modeli mobitela poput onih masivnih s antenom ili starih kliznih. Sve u svemu, zar je za razvijanje iskrenog odnosa zbilja važno tko ima kakav mobitel? Mislimo da definitivno ne.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba