SEKS DNEVNIK

Nakon gotovo pet godina vatra je i dalje bila tu, ali ovaj put smo je napokon odlučili iskoristiti

Svakog tjedna Super1 vam donosi anonimni seks dnevnik. U ovotjednom izdanju imamo priču 30-godišnje konzultantice

ČETVRTAK

Kad kažu da se neke stvari dogode onda kada ih najmanje očekujete, potpuno su u pravu. Zadnjih dana dogodilo se tako puno stvari koje su me iznenadile, zbunile i oduševile. Prije pet dana dobila sam poruku od prijatelja s kojim se nisam ni čula ni vidjela već godinama. Razgovor je išao u nekom klasičnom smjeru, kako smo, čime se bavimo i što nam se događa u životu. Bilo bi smiješno da smo pokušali razgovarati o tome što se događalo ovih pet godina u kojima se nismo vidjeli pa smo taj dio izbjegli.

Drugog dana imala sam potrebu s njim podijeliti neko sjećanje koje mi je palo na pamet pa je to rezultiralo cjelodnevnim dopisivanjem. Dan nakon probudila sam se uz njegovu poruku, a tu večer smo odlučili imati video poziv. Nakon toga, sve oko mene se zamrznulo i sve što se događalo u mojoj svakodnevici nije više bilo bitno. Željela sam njegovu pažnju, njegov osmijeh, njegove plave oči i njegov glas. Ne živimo u istim gradovima, udaljeni smo nekoliko sati vožnje i svatko u svom gradu ima razrađene živote. Danas je pala odluka da ćemo se vidjeti, da smo spremni na to. Zapravo, jedva čekamo da se vidimo jer nam se neprestano čini kao da treperimo dok razgovaramo i energija koju dijelimo je toliko intenzivna, a uživo se nismo vidjeli već preko pet godina.

Ni meni ni njemu nije jasno što se događa, ali sviđa nam se premda nas i malo plaši. Sutra idem u njegov grad, viđam ga, napokon i ostajem cijeli vikend. Onaj dio koji on ne zna je da sam na poslu već natuknula da bi se mogla odseliti jer ako je ona energija prava i ako to zaista osjećam s njim, vrijedno je, znam to.

Spremam stvari u kofer i razmišljam o tome kako ne bi bilo loše da ponesem i neki seksi kompletić, sumnjam da ga neću imati priliku odjenuti. Trpam sve koliko ide, naravno, ponovno je previše stvari. No, briga me, vani je sunčano, toplo je i osjećam vedrinu u sebi koja raste što se više približava sutra i moje putovanje. Guram zadnje stvari u ruksak i odlazim na piće s prijateljicom.

Stižem doma oko 20 sati, zovemo se i gledamo, a ja se ponovno potpuno rastopim gledajući njegove plave oči i nevjerojatno duge trepavice. Razmijenimo i par seksi ideja koje imamo jedno za drugog dok mi priča kako bi me rado mazio, ljubio, grizao i dirao. Zaspim uz maštanje o njemu.

PETAK

Budim se uz prve zrake sunca sretna kao malo dijete. Imam osjećaj kao onaj koji sam imala u osnovnoj školi, kada znaš da ideš na izlet kasnije. Odmah nakon buđenja mu šaljem poruku za dobro jutro i jedan seksi selfie iz kupaone. Da mu veselo započnem dan. Odgovara s još ljepšim selfijem od kojeg se pomalo naježim. Stoji u donjem sivom dijelu trenirke, blago raščupan, onako seksi jutarnje i naravno da je bez majice. Pregledavam svaki detalj njegovih tetovaža i mišića dok prstima pokušavam zumirati sliku što više ide. Bože, kako je dobar. Odlazim pod tuš i priznajem, malo se diram razmišljajući o njemu pa odlazim na posao.

Dan prolazi brutalno sporo, a za vrijeme ručka izmijenimo kratak video poziv. Nakon posla sjedam u auto i odmah skrećem na autoput. Ovo se stvarno događa. Nakon dva stajanja i njegovog neprestanog ispitivanja jesam li dobro i ide li put dobro (sladak je, brine) stižem u njegov grad. Ranije mi je poslao adresu njegovog stana i parkinga pa stižem tamo. Čeka me ispred zgrade, a meni srce malo poskoči.

U kućnom je izdanju, dugi donji dio tamne trenirke i obična tamna majica kratkih rukava mu pristaju kao da je sada stigao s piste. Sjedim u autu i napravim posljednje popravke na kosi i licu pa izlazim van. On je stigao do auta, otvorio mi vrata, a moja reakcija je bila skakanje na njega, doslovno sam mu skočila u zagrljaj. Obuhvatio me svojim snažnim rukama kao da smo zadnjih godina silom bili razdvojeni. Držim mu ruke oko vrata i potpuno sam naslonjena na njega. Osjećam njegov parfem, ali i miris kože koji mi odmah uđe u nosnice i omami me. Pritisnem ga još čvršće pa se nakon toga malo odvoji od mene, spusti me i samo me pogleda u oči. Treperim, cijela i samo se naslanjam na njega dok me ponovno grli, ali još jače. Ostajemo tako nekoliko trenutaka pa se prebacujemo u stan.

Pričamo kao da se ništa nije desilo i kao da nisam stvarno došla ovdje. Pita me jesam li za šetnju jer još uvijek nije previše kasno pa odlazimo u grad. Dok hodamo pokazuje mi svoja najdraža mjesta i priča dogodovštine. Dok hodamo ulicom ruke nam se dodirnu nekoliko puta pa tek nakon kojih pola sata odluči preuzeti inicijativu i uhvati me za ruku. Nakon toga me nije pustio više. Odlučio me odvesti do vidikovca, gdje se grad najljepše vidi. Ostala sam očarana pogledom i tek nakon nekoliko trenutaka osjetila kako me gleda i promatra. Tako me do sada imao priliku gledati samo preko video poziva. Okrenem se, a on sjedi na gornjem dijelu klupice i gleda me. Pomaknem se prema njemu, pružim mu ruku, a on me u tom trenutku povuče prema sebi. Obujmi me rukama dok ja stojim između njegovih nogu, a onda me desnom rukom primi za obraz. Kaže mi kako sam lijepa dok ja bez riječi zurim u njegove oči koje sjaje dok me gleda. Pomazi me po vratu, a ja se lagano nagnem nad njega zatvorenih očiju. Osjećam miris njegove kože dok mi se približava, a onda i njegove usne na mojima.

Trnci me prođu cijelim tijelom, a usnama kao da nam je prošao mali nalet struje, elektriciteta. Nasmijemo se oboje, onako slatko, a onda me on zgrabi i krene ljubiti. Jedna ruka mu je na mojim leđima, tako malenim naspram njega, a drugom me drži za lice dok me ljubi usnu po usnu, nježno i snažno. Liznem ga jezikom, a on na to kao da poludi pa me krene ljubiti tako da imam osjećaj da bi me ovdje skinuo da može. Oslanjam se na njega i dopuštam mu da me ljubi kako želi jer i meni baš to tako odgovara. Nakon nekoliko trenutaka se odvajamo, a on me odmah pita idemo li nazad u stan. Da.

Dok se vozimo prema stanu drži svoju ruku na mom koljenu i pjeva mi. Tako prekrasno pjeva. Svakih nekoliko metara i svakih par divnih tonova samo se naginjem prema njemu pa ga ljubim u vrat i usne kada god može. Stižemo pred stan pa se i dalje ljubimo, kao da nećemo provesti ostatak dana zajedno. Kaže mi da ostanem u autu pa dolazi s moje strane, podiže me i nosi u stan. Umirem od smijeha koliko je divan i simpatičan, a on me nosi kao perce. Unosi me u stan pa čim me spusti stavljam ruke oko njegovog vrata dok se ljubimo i dok mi on polako podiže majicu. To radim i ja njemu taman dok stižemo do sobe. Okreće me tako da mu budem okrenuta leđima pa me krene nježno ljubiti po vratu, ramenima, leđima, a onda mi skida traperice.

Ljubi me po stražnjici i dodiruje po unutarnjoj strani bedara, dok ja osjećam kako bez utjecanja polako stenjem. Lizne me jezikom baš tamo gdje treba, a ja se malo zatresem od ugode. Dodirne me prstima i osjeti kako sam potpuno spremna za njega. Provede još nekoliko trenutaka ljubeći me dok kleči iza mene, a onda se ustaje i prenosi me na krevet. Govori mi kako želi da samo uživam i da sam potpuno opuštena. Okreće me tako da legnem na trbuh pa me krene masirati po nogama i stražnjici. Povremeno mu slučajno skliznu prsti tako da me prođu trnci po cijelom tijelu.

Ne mogu više izdržati pa se okrećem i gledam ga iznad sebe. Tako je velik, jak, snažnih mišića, ozbiljno ne znam jesam li ikada vidjela nekog muškarca koji toliko dobro izgleda. Ljubi mi usne i malo ih grize dok mu ja otkopčavam hlače i svlačim ih s njega zajedno s boksericama. Ostajemo potpuno goli, on iznad mene. Ljubi me po vratu i grudima dok me prstima dodiruje pa pita jesam li spremna. Uhvatim ga rukom, bolji odgovor od toga nemam. Namješta se iznad mene dok stenjem, a onda mi dođe.

Čitavim tijelom preplavi me toplina, ugoda, zadovoljstvo, nemam riječi za to. Njegov izraz lica mi govori da prolazimo kroz isto. Dok me gleda u oči svojim nevjerojatnim očima pomičemo se u zajedničkom ritmu. Stenjem i lagano vrisnem od ugode što njega samo još više napali. Dok me nježno ljubi po vratu i usnama, snažno pokreće ritam dok je u meni. Usporava pokrete pa ih ubrzava, a onda me još k tome krene dodirivati rukama. Osjećam kako sam blizu završetka pa mu to i kažem, a on me pita kako ga želim.

Pokažem mu da želim iznad njega pa sjedam tako da me cijelu vidi. Dodiruje me rukama po cijelom tijelu, a onda malo udara po stražnjici što mi je dalo taman zadnji nalet ugode. Ritam pokrećem sama, pomaknem se malo prema iza, pogledam ga, a on se smješka s poluzatvorenim očima od uživanja. Ta scena bila mi je dovoljna da dođem do završetka uz eksplozivan vrisak ugode. Odmičem se od njega, a on se krene spuštati prema mom međunožju. Krene me ljubiti i lizati dok se ja i dalje tresem od užitka. Pozivam ga k sebi, okrećem se na trbuh jer želim da i on dođe do kraja. Ukliže, a onda me blago čupa za kosu što me totalno napali. Udara ritam, snažno i jako, a onda me okreće na leđa, stiže mi i dolazi do završetka gledajući me. Smješkam se i ljubim ga dok se on baca na krevet pored mene.

Naslanjam se na njega, cijela pa se mazimo onako znojni i vrući. Ljubimo se šutke pa ja, bez da kontroliram, očito zaspim.

SUBOTA

Budim se u njegovom krevetu gola, ali pokrivena pa iz spavaće sobe vidim u kuhinju kako priprema doručak i kavu. Pričala sam mu što najviše volim i zaista to i radi. Nevjerojatan je i ne razumijem čime sam ovo uopće zaslužila. Prije nego skuži da sam se probudila pokušavam to što mirnije izvesti pa dolazim u kuhinju još uvijek bez odjeće, samo omotana plahtom. Dolazim mu s leđa i grlim ga, a on se veselo okrene i stisne me k sebi. Ljubi me dok me drži za lice i govori mi kako sam prekrasna ujutro. Nimalo mu ne vjerujem, ali dobro. Kažem mu da ostane tako, ugasim plin na peći i bacim plahtu sa sebe. Spuštam se na koljena i skidam mu bokserice u kojima je stajao. Mazim ga rukama, a onda krenem ljubiti, lizati i na svaki način na koji znam pružati mu užitak. Čujem kako mi govori da nisam normalna, ali i kako stenje. Pogledam prema gore pa vidim da me promatra dok uzdiše i hvata zrak. Nakon malo vremena povlači me gore prema sebi, prima za stražnjicu i podiže na kuhinjski stol. Namješta me tako da sjedim na rubu pa me krene lizati i ljubiti. Spremna sam od kad sam se probudila, on to osjeti pa mi dolazi.

Uz uzdahe i stenjanje i jako puno gledanja i smješkanja oboje stižemo do kraja. Nakon toga me ljubi i mazi, a onda me samo onako čvrsto zagrli, stisne cijelu pa tako ostanemo par trenutaka. Dok on pere kuhinjski stol ja odlazim pod tuš. Vraćam se, doručkujemo, a ostatak dana provodimo s njegovim prijateljima u druženju. Dok sjedimo s njima na kavama i ručku čitavo vrijeme se pogledavamo i malo dodirujemo rukama. Ne želimo raditi scenu pred svima pa uhvatimo tek par poljubaca dok nitko ne gleda i dok smo neko kratko vrijeme bili sami u autu.

Stižemo u njegov stan oko 18 sati, a on sjeda za kuhinjski stol i počne tipkati po mobitelu, odgovara prijatelju. Odlazim u spavaću i presvlačim se, a dok on još tipka mu sjednem u krilo i krenem ga maziti po vratu. Osjetim kako se malo naježio pa čim završava s porukom, prima me oko cijelog tijela i sočno me ljubi. Podižem se i krenem se skidati još tamo u kuhinji i kažem mu da neka me ne dira. Nije ni znao da sam navukla svoj seksi kompletić ispod pidžame. Skidam se u njega, a njemu kao krene vatra u očima. Ustaje se i hvata me pa ljubi. Skida mi gaćice dok mu skidam majicu i traperice, a onda me podiže na sebe. Dolazi do spavaće sobe, ali umjesto da me baci na krevet, krene me maziti po međunožju, a onda mi dolazi tako dok stojimo. Uzdišem i ne mogu doći k sebi, dok on hvata ritam koji me baca u totalni delirij. Spuštam se s njega i okrećem mu se leđima. Ljubi me po vratu i ramenima dok ga ja namještam u tom položaju.

Lagano se nagnem prema naprijed i primim za krevet pa me on malo podiže nazad k sebi i čitavom rukom obujmi oko tijela, a onda me k svemu tome još krene i dirati. Tresem se, stenjem i ne mogu doći k sebi od užitka koji osjećam. Kasnije se prebacujemo i na krevet, ja na njemu, on na meni, podignutim nogama, spuštenim, ne postoji poza koju nismo isprobali. Završavam nekoliko puta i jedva osjećam mišiće na nogama koji bole jer je već došlo do upale, ali i dalje želim još i još..

Stajemo oko tri ujutro, odlazimo zajedno pod tuš, još se malo diramo, a onda zagrljeni zaspimo. Iscrpljena, gledam ga pored sebe i poljubim još jednom za laku noć dok on mene mazi po ruci.

NEDJELJA

Budimo se ujutro, zapravo je oko 11 sati. Mazimo se i ljubimo, a ja osjećam njegove velike dlanove na svojim leđima. Tako je vruć, cijeli, uvijek. I to mi toliko odgovara. Kad me grli, grli me cijelu, a kad me ljubi, ponaša se kao da me nikada ne smije izgubiti. Već u 13 izlazimo iz stana zbog dogovora, a vraćamo se oko 17 sati.

Prebacujemo se ponovno u spavaću sobu i ponavljamo scene od sinoć, nekoliko puta. Ne želimo se maknuti jedno od drugog, a ja večeras moram nazad doma. Već se dogovaramo za idući tjedan, a onda možda čak i neke buduće datume. Pozdravljamo se gotovo u suzama s najdužim zagrljajem do sada. Ne želi me pustiti, a ni ja njega. Jedva odlazim, a nakon što sam izašla s njegovog ulaza dobivam poruku kako mu nedostajem. Jedva čekam idući vikend.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba