VIJEST

Najstarija pivovara u Hrvatskoj pokrenula je dobrotvornu akciju za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju

Reci DA! dobrim djelima i Daruvarska pivovara donira – Uključi se i ti

Najstarija pivovara u Hrvatskoj, Daruvarska, pokrenula je dobrotvornu akciju Reci DA! kojoj je cilj prodajom 200 Reci DA! kutija od 22. listopada – 5. studenog2021. donirati 10.000,00 kuna Leksa Centru za neurorazvojnu integraciju refleksa. Udruga okuplja stručnjake, roditelje osoba s teškoćama u razvoju te djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju. Akciju podržavaju i naši dragi food blogeri/ce Mihaela, O slanom i slatkom, Tanja cookam i guštam, Ribafish i drugi. Saznaj kako se uključiti.

“U želji da svoje poslovanje učine još više društveno odgovornim, odlučili smo se na zanimljivu dobrotvornu akciju. Ovo nije prvi puta da Daruvarska pivovara donira, no ovaj puta je razlika u tome da putem akcije i svojim kupcima omogućujemo da budu dio dobre priče”, rekla nam je Sandra Kufner, direktorica Pivovare Daruvar.

Što je Reci DA! kutija i kako do nje?

“Reci DA! kutija je praktično pakiranje u prepoznatljivom dizajnu, a sadrži 20 limenki od 0,5 l Daruvarskog svijetlog lager piva. Odlučili smo kreirati 200 ovakvih kutija, a biti će dostupne isključivo putem web shopa Pivovare Daruvar. Kupovinom Reci DA! kutije po cijeni od 200 kuna 20 limenki svježeg daruvarskog lagera stiže na tvoj kućni prag. Uz to, čeka te zahvala u obliku 10 posto popusta pri sljedećoj kupovini na web shopu pivovare, a mi od toga izdvajamo 50 kuna za Udrugu Leksa”, pojasnio nam je direktor Pivovare Daruvar, Siniša Lukač.

Kome će Daruvarska pivovara donirati 10.000,00kn?

Aleksandar Karanfiloski, predsjednik Udruge Leksa opisao nam je što sve rade i s kojim izazovima se susreću. “Zahvalio bih se Pivovari Daruvar na ovoj akciji u ime svih naših članova i korisnika te njihovih obitelji. Sa devedesetak djece, mladih i odraslih provodimo različite vrste terapija, a izazovi s kojima se susrećemo su mnogi. Od zakona do dislociranosti naših članova. Bilo kako bilo, ne gubimo entuzijazam, a aktivnosti koje provodimo zasnivaju se na unapređivanju zdravstvene i psiho‐socijalne skrbi, obrazovanja, zapošljavanja i uključivanja osoba s teškoćama u razvoju u društvenu zajednicu.

Uz direktan rad s njima, okupljamo i potičemo članove njihovih obitelji, skrbnika, stručnjaka, građana i cjelokupne javnosti za izvršavanje aktivnosti koje idu u korist osoba s intelektualnim teškoćama i utječu na poboljšanje kvalitete života u svim životnim razdobljima. Pružamo podršku obiteljima u suživotu s osobom s intelektualnim teškoćama i teškoćama u razvoju, informiranje roditelja i obitelji osoba s intelektualnim teškoćama o pravima i mogućnostima zbrinjavanja razvojem sustava samostalnog življenja koje je velik izazov u svijetu prilagođenom ljudima bez ikakvih teškoća. Ova će nam donacija pomoći da nastavimo kvalitetno provoditi aktivnosti udruge. Hvala unaprijed svima koji će “usvojiti” jednu od 200 Reci DA! kutija i time učiniti naš rad za naše korisnike – mogućim.”

Akcija je stvorena u suradnji s @djelovanje koje producira kreativne dobrotvorne projekte. Podrži donaciju naručivanjem jedne (ili više) Reci DA! kutija. Uživaj s dragim ljudima u izvrsnom pivu, poklon popustu na sljedeću kupovinu i dobrom djelu. Klik na web shop i naruči svoju Reci Da! kutiju i uživaj.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube