Emocije

Meghanina mama seli iz Los Angelesa u London. Želi biti bliže kćeri

Doria Ragland spremna je započeti novi život u Londonu samo kako bi bila bliže svojoj kćeri

Doria Ragland, jedina članica iz Meghanine obitelji koja je prisustvovala kraljevskom vjenčanju u svibnju, priprema se za selidbu u London kako bi bila bliže svojoj kćeri. Izvor blizak obitelji potvrdio je kako će se Ragland vjerojatno preseliti Los Angelesa već idući mjesec kako bi tamo proslavila svoj 62. rođendan.

“Priprema se za odlazak u London. Mislim da će otići što je prije moguće. Znam da želi živjeti bliže svojoj kćeri. Također se zaljubila u Englesku i kada se vratila rekla mi kako misli da bi tamo mogla sretno živjeti.” “Doria i Meghan oduvijek su bile nerazdvojne. Doria je jako uzbuđena zbog pomisli o odlasku u London”, otkrio je susjed iz Los Angelesa.

Dala je otkaz u LA-u

https://www.instagram.com/p/BmbOkgXh5BS/?hl=hr&tagged=doriaragland

Još u svibnju, Us Weekly izvijestio je da je Ragland dala otkaz na mjestu socijalne radnice u klinici za mentalno zdravlje u Los Angelesu. “Doria je donijela jako tešku odluku da napusti posao u klinici jer je bilo mnogo poziva od strane medija koji su tražili da razgovaraju s njom, jer joj se kći udala za princa Harryja”, rekao je izvor za časopis.

“Moja mama je instruktorica joge, ali radi kao socijalna radnica. Uvijek je bila pažljiva i brižna, ali i slobodnog duha”, rekla je još prošle godine Meghan za Glamour magazin.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba