RODITELJSTVO

Meghan Markle otkrila je da je ljetos izgubila bebu. Ispričala je tužne detalje

Vojvotkinja je napisala emotivan tekst za New York Times

Na stranicama New York Timesa danas je osvanula velika emotivna priča koju je napisala Meghan Markle. Radi se o članku u kojem opisuje veliku tragediju, pobačaj koji je proživjela ovog ljeta.

“Bilo je srpanjsko jutro koje je počelo kao i bilo koji drugi dan: radila sam doručak”, opisuje u tekstu vojvotkinja od Sussexa. “Nahranila sam pse. Uzela vitamine. Pronašla izgubljenu čarapu. Podigla ružičastu pastelu koja se otkotrljala ispod stola. Zavezala kosu u rep i podigla svog sina iz kolijevke.” Zatim nastavlja pisati kako je, dok mu je mijenjala pelenu, osjetila oštar grč. Pala je na pod držaći sina u rukama i pjevušeći uspavanku kako bi ih oboje smirila, međutim znala je da nešto nije u redu. “Dok sam u rukama držala svog prvorođenca, znala sam da gubim svoje drugo dijete”, napisala je.

Opisala je potom čitavo iskustvo ležanja u bolnici gdje je nakon što joj je potvrđeno da je imala pobačaj, grlila princa Harryja te su oboje plakali.

U tekstu je nastavila pisati o ljudima koji su ove godine zbog pandemije koronavirusa pretrpjeli gubitke odnosno izgubili drage osobe te o tome koliko je teško tugovati u izolaciji, odcijepljen od ljudi do kojih ti je stalo. Uz to, prisjetila se pitanja jednog novinara koji ju je na turneji u Južnoj Africi 2019. pitao “Jeste li ok?” te toga koliko joj je važno bilo to pitanje budući da je nitko nikad ne pita kako je. Uputila je isto pitanje svom suprugu kad je izgubila dijete i poručila da je razgovor o osjećajima jedini način da si pomognemo.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba