Emocije

Lindsay Lohan se javno ispričala zbog onih ružnih komentara o Me Too pokretu

Nakon što su je u javnosti napali zbog njezina komentara, odlučila se ispričati zbog svega

Lindsay Lohan nedavno je imala ispad i javno je prozvala sve one koji podržavaju Me too pokret. Naime, rekla je da zbog samog pokreta i onih koji ga podržavaju žene “izgledaju slabo”, a sad se zbog svega ipak odlučila ispričati, jer je taj njezin komentar, očekivano, naišao na negativne reakcije.

“Htjela bih se iskreno ispričati za svaku neugodnost i bol koju sam možda izazvala izjavom u nedavnom intervjuu”, objavila je glumica. A ranije je u tom spornom intervjuu za The Times izjavila kako neke žene odlaze na policiju i prijavljuju seksualno nasilje “kako bi dobile pažnju”.

Kao što već vjerojatno znate, Me too je viralna digitalna kampanja i pokret protiv seksualnog nasilja koji je pokrenut prošle godine nakon slučaja Weinstein, kojeg su brojne kolegice i žene optužile za seksualno nasilje.

‘Mrzit ću se zbog ovoga’

Sama Lindsay je u intervjuu rekla kako nikad nije imala slična iskustva u svojoj karijeri. “Znam da ću se mrziti zbog ovoga što ću sada reći, ali mislim da žene, govoreći o svim tim iskustvima, ispadaju slabe, iako su ustvari jake”, izjavila je tada. I baš ta njezina rečenica bila je znak za uzbunu mnogima.

Barem se ispričala

Nikad joj, kaže, nije bila namjera povrijediti one koji su zaista doživjeli seksualno nasilje i umanjiti njihovu bol. “S vremenom sam shvatila da je ova moja izjava nekoga možda povrijedila. I žao mi je zbog bilo kakve dodatne boli koju sam nekome uzrokovala. Užasno mi je stalo do pokreta #MeToo i imam nevjerojatno poštovanje prema ženama koje su dovoljno hrabre da istupe i otvoreno progovore o svojim iskustvima”, izjavila je sada za People. Koliko će ove njezine riječi isprike pomoći, ne znamo. Ali se, barem, ispričala.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube