Sretni blagdani

Krenula je naša čarolija darivanja! Na ChristmaS1 platformi dijelite lijepe želje i osvojite super darove

U potrazi ste za super darovima? Čekaju vas samo klik dalje! Sve što trebate učiniti je zaželjeti lijepu želju svojim najmilijima. Ništa lakše, zar ne?

Iako je 2020. bila grozna – da grozna! Svejedno joj imamo na čemu zahvaliti. Uvijek treba pogledati iza sebe i zahvaliti se na divnim ljudima koji nam ispunjavaju život. Kako bi i ovaj prosinac bio ispunjen pozitivom i ljubavlju, odlučili smo se od 2020. oprostiti tako da se zahvalimo svima koji su nam uljepšali ovu godinu i bili uz nas kad je bilo najteže.

Zato ćemo na ChristmaS1 platformi prikupljati najdivnije želje za svoje najmilije, a usput ćemo vas darivati vrijednim darovima koje smo pripremili u suradnji s našim dugogodišnjim partnerima. I tako 2020. ispratiti baš kao što je i zaslužila – sa stilom!

Pitate se kako možete sudjelovati? Svakog radnog dana do 24. prosinca prikupljat ćemo vaše želje i darivati vas prekrasnim poklonima. Kliknite na ChristmaS1, zaželite najdivniju želju svojim najmilijima, a mi ćemo najkreativniju želju darivati prekrasnim darovima naših partnera.

Neka čarolija darivanja započne. Želimo vam mirne i sretne blagdane,

vaš Super1!

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube