VJENČANJA

Kako smo u tjedan dana organizirali savršeno malo građansko vjenčanje u Opatiji

Nikolija i Damjan s nama su podijelili svoj veliki dan

“Termin smo zakazali tjedan dana prije vjenčanja u matičnom uredu u Opatiji. Prvobitna ideja bila je da vjenčanje proslavimo samo s kumovima, a samo nekoliko sati nakon zakazivanja termina shvatili smo da želimo da taj svečani čin ipak proslavimo u krugu obitelji,” započela je Nikolija.

@mudrovcic_weddings

Tijekom narednog tjedna gosti su pristizali iz Srbije, Njemačke i Švicarske, a kum je doletio iz Londona. Nikolijina kuma došla je iz Rijeke, a zahvaljujući njoj mnoge stvari su kako kaže, postale moguće. “Roditelji su nam donijeli odjeću od kuće. Moje odijelo savršenog kroja po mjeri je sašila moja draga teta u svom modnom ateljeu Hera u Beogradu, uz pomoć moje druge tete i sestre Isidore. Odijelo sam prvi put probala dva sata prije vjenčanja, i sve je izgledalo kao što sam zamislila.”

@mudrovcic_weddings

Vjenčanje su organizirali u Yacht clubu u Opatiji, a kaže da je restoran ispunio sva njihova očekivanja. Ljubazno osoblje, preukusna hrana i besprijekorni pogled. Osim odabira mjesta, našle su se riječi hvale i za fotografa Vladimira Mudrovčića za kojeg je rekla da savršeno bilježi emocije u datom trenutku, a Nikolija smatra da je to najvrjednija stvar. “Nije dobio nikakve instrukcije od nas, on je jednostavno nakon kratkog vremena prepoznao što je za nas važno. Vladimir nas je osvojio svojim nenametljivim spontanim stavom i znanjem koje posjeduje o svom poslu. Mi bismo najviše voljeli da on fotografira i ostala vjenčanja u obitelji.”

Mladenci su se kasnije presvukli u opuštenija izdanja. Damjan u kaki hlače i bijelu košulju, a Nikolija u lepršavu haljinu zmijskog uzorka tako da je sve ostalo ležerno kako su i zamislili. Kako je izgledala atmosfera pogledajte u nastavku.

@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings
@mudrovcic_weddings

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba