RODITELJSTVO

Izabel Kovačić pokazala prve trudničke fotografije

Buduća majka i supruga nogometaša Matea Kovačića po prvi je put objavila fotografije na kojima se jasno vidi njezin trudnički trbuh

Izabel Andrijanić, poduzetnica koja stoji iza brenda odjeće za djecu Lunilou, i supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca, Matea Kovačića, očekuje prvo dijete. No, unatoč tome što na svom Instagram profilu redovito dijeli svoje fotografije, što iz privatnog, što iz poslovnog života, trudnički joj se trbuh još ni na jednoj od njih nije mogao vidjeti. Na većini je novijih fotografija pozirala u komadima poput široke lanene košulje ili oversize sweatshirta, a brojni su se pratitelji u komentarima već počeli pitati zašto se toliko truditi prikriti trudnoću.

To je odlučila promijeniti posljednjom objavljenom serijom fotografija, nazvanom Kroatischer Sommer (Hrvatsko ljeto). Dvije, pomalo zamućene fotografije, pokazuju Izabel u šetnji nekim gradom na obali, odjevenu u bijelu haljinu i s Chanelom torbicom preko ramena. Ipak, glavni je ‘detalj’, koji su svi požurili komentirati, njezin jasno vidljiv trudnički trbuh, a na jednoj od fotografija na njemu drži i ruku. Fotografije možete pogledati u sklopu članka.

View this post on Instagram

Kroatischer Sommer 🌴

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube