ŽIVOTINJE

Hrabre njuške organiziraju online aukciju knjiga. Evo kako možete sudjelovati i pomoći im

U ponudi se nalazi više od 1.500 različitih naslova

Neprofitna udruga Hrabre njuške organizirala je veliku virtualnu aukciju knjiga čiji je cilj prikupiti novac kojim će se pokriti veterinarski dugovi nastali spašavanjem i liječenjem brojnih životinja koje se nalaze u skrbi ove udruge. Aukcija traje do ponedjeljka, 19. srpnja u 20 sati, kada će svim dobitnicima stići automatski mail s popisom knjiga koje su osvojili te svim informacijama o primopredaji.

Aukcija se nalazi na web stranici Hrabrih njuška, a pravo sudjelovanja imaju sve registrirane punoljetne osobe. U ponudi se nalazi više od 1.500 različitih naslova, od klasika i bestselera pa sve do kuharica i stručne literature. Iz udruge naglašavaju kako su sve knjige u odličnome stanju te da im je u prikupljanju knjiga pomoglo na stotine donatora, među kojima su bile i brojne izdavačke kuće.

Stoga, ako ne znate što biste ovog ljeta čitali na plaži, obožavate kupovati knjige ili samo želite pomoći mačkama i psima o kojima se brinu volonteri Hrabrih njuški, uključite se u aukciju, bidajte i pozovite prijatelje da sudjeluju u ovoj divnoj akciji koja zapravo ima dva plemenita cilja – spasiti živote, ali i širiti kulturu čitanja.

Mi smo već bidali Borgesa.

P.S. Osim sudjelovanja u aukciji, pomoći možete i na druge načine – donacijom potrepština za životinje i/ili predmeta za buduće aukcije te direktnom uplatom na račun udruge uz naznaku “donacija”.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba