GIRL POWER

Hrabra djevojčica Paula ošišala je kosu majci koja odlazi na kemoterapije. Video nas je jako dirnuo

Matea Aladrović Krajnović hrabro govori o svojoj bolesti pred svima, a ništa ne skriva ni od svoje kćerkice Paule

Ovih smo dana na Instagramu naišle na jedan nevjerojatno dirljiv video. Pregledan je gotovo pet tisuća puta, a jednom kad ga pogledate, slažu se svi u komentarima, o njemu nećete moći prestati razmišljati. Video je objavila Matea Aladrović Krajnović, koja je ujedno i njegova glavna zvijezda, skupa s kćerkicom Paulom. Matea je trenutačno podvrgnuta kemoterapijama, a uslijed opadanja kose, donesena je odluka o brijanju glave. No umjesto frizera ili nje same, Mateu je hrabro ošišala upravo njezina Paula.

View this post on Instagram

Najhrabrija djevojčica, to je moja Paula ❤ . . . . . . . "To je savršenstvo života, padati i ustajati, bojati se i ići naprijed zagledan u Boga. Zagledaj se u Njega i sebe, i shvati da nitko od tebe ne traži neko apstraktno savršenstvo, neko lice po mjerama savršenih crta, izgled po nekim savršenim normama. Traži jedino da budeš čovjek i dijete Božje, ništa više ali i ništa manje od toga. Tako ćeš najbolje suobličiti Božjoj slici." . . . . . . . . "University of motherhood" majica je stigla taman za ovaj dan 🥰 @mkm.marina . . . . . . #jasamsupermama

A post shared by Matea Aladrović Krajnović (@mateaaladrovic) on

“Ona je moja pametnica, hrabra djevojčica Paula. Godine 2016. sam oboljela od karcinoma dojke, izgubila kosu radi kemoterapije i Paula je tada imala dvije i pol godine. Znala je da sam bolesna i da će suprug obrijati moju glavu. Nakon šišanja u čudu me gledala i rekla suprugu da i ona želi frizuru kao mama. (smijeh) Nakon četiri godine ponovo gubim kosu, radi progresije bolesti. Pauli smo objasnili ono što treba znati, nema kukanja ni plakanja pred njom”, objasnila nam je Matea.

View this post on Instagram

Ljubav 🥰💙

A post shared by Matea Aladrović Krajnović (@mateaaladrovic) on

Nastavlja kako Paula sad ima šest godina, i sama je došla na ideju da je ošiša, kao i da se sve skupa snimi. Obećanje je, kaže, ispunila, a njezina kćerkica se super zabavila i nasmijala. “Otvoreno pišem o raku, mislim da se toga nitko ne smije sramiti. Svi imamo križeve u životu, bitno ih je prihvatiti i boriti se. Izgled je najmanje bitan, ljepota duše je ono najvažnije u svakome od nas”, hrabro zaključuje Matea.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba