MAJČINSTVO

Genijalna nam je emisija o majčinstvu koju vodi Kristen Bell. Nova gošća bila joj je Jennifer Garner

Kratka serija Momsplaining with Kristen Bell započela je s četvrtom sezonom na Ellentubeu

Kristen Bell već četvrtu sezonu na Ellentubeu vodi serijal u kojem razgovara o majčinstvu. Uz Jennifer Garner gošće su joj bile dvije majke i jedna buduća majka. Bell i Garner odličan su tim pred kamerama, a k tome su obje majke svjesne raznih emocija i svih pitanja koja nastaju za vrijeme trudnoće i majčinstva. Kristen ima dvoje djece, a Jennifer troje.

Tri žene koje su bile gošće u premijernoj epizodi četvrte sezone su u različitim razinama majčinstva. Emilie je trudna pet mjeseci, Deanna ima dijete od tri mjeseca, a Meagan ima dvoje djece. S obzirom na to da su Jenniferina djeca najstarija od svih u grupi, prvo pitanje koje joj je Kristen postavila je postaju li stvari s vremenom lakše. “Više ne moram brisati njihove stražnjice, ali emocionalno postaje teže i kompliciranije no na super način.” Kristen je priznala kako njena djeca ponekad mogu biti teška, ali da je to sve dio majčinstva.

Kako je početak majčinstva ipak trudnoća, dotakle su se i pitanja straha od poroda. Jennifer je ispričala kako je porod “najromantičniji dan koji će ikada doživjeti”, dok Kristen priznaje da više izgleda kao umorstvo. Kroz razgovor o porodu objašnjavaju kako je svaka trudnoća različita te kako pravila jednostavno nema, a i obje su se složile oko toga da stvari nikada ne postanu ‘bolje’ i da se nikada ne počneš osjećati ponovno kao ti, ali da je to također dio majčinstva.

Dotakle su se i pitanja razdražljive djece koja glasno reagiraju u javnosti. Kristen je podijelila savjet koji je dobila od svog supruga, a to je da u tim trenucima djecu počnu tretirati kao popularnu curu u srednjoj školi – “ako je ignoriraš, ona će doći k tebi”. Tvrdi da zaista djeluje.

Za kraj su ispričale kako je majčinstvo kombinacija pakla i raja, ali da je najvažnije da sve majke znaju da nisu same u tome i da će uspjeti. “Žene ovo rade već stoljećima, a nekima je uspjelo sve to izvesti čak i bez vina.”, zaključila je Kristen na kraju epizode. Epizode Momsplaining with Kristen možete gledati besplatno na Ellentubeu, uz brojne druge simpatične videe.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba