APLIKACIJE

Erotika više nije rezervirana samo za filmove i knjige, sada seksi priče možete samo slušati

Imamo nekoliko aplikacija i stranica koje dijele audio erotske priče, mogle bi vam se svidjeti

Nakon što smo pisale o našim podcast kanalima koji se mogu slušati preko nekoliko različitih servisa, jedan od novih smjerova audio sadržaja su erotske priče koje možete slušati preko Instagrama, stranica ili aplikacija. Industrija startupova koje uglavnom trenutno vode žene u porastu je, a donose erotske priče koje žele navesti slušateljice i slušatelje da se bolje povežu sa svojim tijelom te da pozitivno gledaju na seks i vlastitu seksualnost. Neke od njih su jednostavno priče o raznim seksualnim iskustvima.

Seks je odavno nestao s popisa tabu tema i u današnje vrijeme se tu više radi o istraživanju vlastitih mogućnosti i mogućnosti užitka koje nam tijelo pruža (vlastito i tuđe). Sloboda s vlastitom seksualnošću može biti vrlo oslobađajuća i osnaživati osobu. Zato vam donosimo par aplikacija i stranica na kojima možete slušati dobre erotske priče koje bi vas mogle zabavljati prije spavanja ili vam dati malo više energije za dobro jutro.

Dipsea

View this post on Instagram

note to self

A post shared by DIPSEA (@dipseastories) on

Ovaj profil koji od nedavno ima i istoimenu aplikaciju trenutni je lider u ovakvom sadržaju na internetu. Preko aplikacije možete slušati visoko kvalitetne priče autora koje su čitali profesionalni glumci. Uključeni su čak i pozadinski zvukovi kako biste imali pravu atmosferu, kao da gledate neki seksi film. Priče su podijeljene po kategorijama poput voajer, prijatelji ili homoseksualne priče. Uglavnom se radi o tome da slušate kako netko čita erotski roman, jedino što nema onih ponekad nepotrebnih uvoda. Dipseu su osnovale dvije prijateljice, Gina i Faye. Aplikacija se može preuzeti na iOS i Android uređaje.

Ferly

View this post on Instagram

A reminder to make careful choices in life ??‍♀️⠀ ⠀ [?: @giottocalendoli] PS: we know it’s not all about the orgasm!!!

A post shared by Ferly, Womxn’s Sexual Wellness (@weareferly) on

Ova aplikacija nudi priče čitane na britanskom engleskom. Također se radi o senzualnim pričama koje navode slušatelja da bolje istraži svoju seksualnu stranu. Prilikom skidanja aplikacije možete odabrati svoje preferencije kao i u kakvom ste odnosu s vlastitim tijelom. Ova aplikacija može poslužiti i kao svojevrsna pomoć prilikom otkrivanja vlastitog tijela.

Emjoy

U ovoj aplikaciji možete pronaći razne erotične priče, a jedna od informacija koju nude kod svake priče je možete li je slušati u javnosti ili u privatnosti svog doma. Prilikom instaliranja aplikacija će vas pitati na koje dijelove svog seksualnog života se želite fokusirati – je li to povećanje vaše seksualne želje, doživljavanje višestrukih orgazama ili jednostavno učenje novih tehnika. Aplikacija, koju možete preuzeti ovdje, se nakon probnog perioda plaća.

Quinn

tryquinn.com

Ova stranica nastala je nakon što je osnivačica Caroline Spiegel imala problema s vlastitom seksualnošću zbog poremećaja u hranjenju. Tražila je način kako da potakne seksualnu stimulaciju. Na stranici tako možete pronaći razne erotske priče koje će poticati želju, učenje o vlastitom tijelu, a i dati možda neke nove ideje u krevetu. Ove priče možete slušati i čitati, ali i priložiti vlastitu priču na engleskom jeziku.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba