SEKS DNEVNIK

Dvadeset je godina stariji od mene i očev je poslovni kolega. Očekivano, jako je dobar u krevetu

Svakog tjedna Super1 vam donosi anonimni seks dnevnik. U ovotjednom izdanju imamo priču 27-godišnje projekt menadžerice

UTORAK

Imala sam sreće što sam rođena u obitelji koja nikada nije morala brinuti o novcima. Naravno, zbog toga sam i ja sama razvila neke mane i postala razmažena, ali usuđujem se vjerovati da sam dobar dio tih mana već uspjela riješiti. Razmišljam o tome dok sjedim na konferenciji za poduzetnike koji pričaju o tome kako uštedjeti novac, kako ga zaraditi i pametno uložiti dok ja razmišljam o sladoledu. Doslovno, od svih stvari jedino mi je na pameti sladoled. Smiješno.

Sjedim pored svog oca i dvoje poslovnih kolega. U pauzi odlazim do šanka po još jednu šalicu kave pa srećem poznato lice. Tamo stoji bivši očev partner. Dok sam bila tinejdžerica bila sam strašno zatreskana u njega bez obzira na to što je bio skoro 20 godina stariji od mene. Pozdravlja me i malo razgovaramo, dok promatram kako mu kosa već polako sijedi, a brada mu je isto svjetlija nego prije. I dalje super izgleda, a i tako je markantan. Kratko pričamo dok stavljam šećer u kavu pa se vraćam do stola. Više mi na pameti nije sladoled.

On sjedi par stolova od našeg pa se srećemo na još jednoj pauzi. Stojimo zajedno pa kroz razgovor shvaćam kako su on i moj otac ponovno krenuli u neki biznis. Kako sam ja sada zadužena za marketing, dajem mu svoju vizitku, a onda ponovno počinje konferencija.

Nakon ovoga sjedam na kasni ručak s prijateljicom i pričam joj o ovom čovjeku kojeg nisam vidjela godinama, a koji kao da je zgodniji što je stariji. Taman dok pričam o njemu mi stiže njegov mail kako bi rado da se čujemo u vezi naših poslovnih planova. To je bilo brzo, očito mu se baš radi, govori mi prijateljica.

Odgovaram na mail nakon što sam se vratila doma, a onda spremam sve za idući dan i prolazim još mailove koje trebam. On odmah odgovara i pita jesam li za ručak ovih dana i kaže kako ne voli stvari raditi preko mailova. Odgovaram da može i da ćemo se čuti i dogovoriti. Odlazim u krevet malo uzbuđena.

SRIJEDA

Nakon doručka i kave koji je sasvim slučajno završio kao poslovni sastanak, napokon imam malo mira oko 11 sati. U uredu sam i javljam mu se kako bi rado da se još ovaj tjedan vidimo. Brzo dobivam odgovor pa se dogovaramo za ručak sutra.

Danas imam još samo jedan sastanak u 14 pa izlazim s posla na vrijeme. Stižem doma oko 17 sati, tuširam se i odlučim odmarati ostatak dana. Palim film, pečem kokice i naručujem pizzu. Jedan dan samo za mene.

Prije spavanja postanem pozitivno nervozna jer shvaćam da se želim lijepo odjenuti sutra. Odabirem crveno odijelo i kožnu jaknu.

ČETVRTAK

Sastanci, mejlovi, svaki dan mi počinje i završava isto. Završavam sve to prije 14 jer se u 14.30 nalazimo u restoranu blizu mog ureda. Stižem u restoran prije njega, pa dolazi i ispričava se na kašnjenju. Zgodan je. Ima bijelu košulju koja mu je malo napeta na ramenima i tamno plavi sako, a kosa mu je uredno počešljana. Nasmije se dok razgovaramo pa zaista počne pričati o poslu. Riješimo taj dio, a onda me pita kako si. Krene me ispitivati za obitelj, a onda me pita imam li partnera. Prvo me nasmije što je rekao partner pa mu kažem kako sam solo već neko vrijeme, a on se na to začudi. Daje mi kompliment i govori kako mu nije jasno zašto sam sama i kako to da me netko do sada već nije oteo. Smješkam se i jako mi odgovaraju njegovi komplimenti. U nekom trenutku me dodirne po ruci, ovlaš, a meni se taj dodir baš jako svidi. Malo me zbuni, a onda nas u dužem gledanju prekine zvonjava njegovog mobitela. Razgovara o poslu i seksi je.

Završava poziv dok ja tipkam po mobitelu pa me pita ako sam da i navečer popijemo piće. Kažem kako danas ne mogu jer sutra imam sastanak u 7 ujutro pa prebacujemo za petak. Taj dogovor rješavam jako nonšalantno, kao da ne osjećam trnce na pomisao da sam sama s njim i to ne poslovno. Pozdravljamo se, a on mi daje poljubac u obraz dok me prima za ruku. Naježim se.

Odlazim do prijateljice da se izjadam o svemu, a ona mi govori da je napokon stiglo vrijeme da ispunim svoje želje za njim. Da, sve je to bilo prije stvarno dosta godina, ali on je zbilja samo još zgodniji i privlačniji. Malo popijem s njom pa mu šaljem poruku da se veselim sutrašnjem druženju. On mi odgovara kako se i on veseli, ali me naziva ‘mala’. Ljigavo i slatko istovremeno, ali mi sigurno govori da to piće sutra neće biti poslovno, a možda ni prijateljski.

PETAK

Dan na poslu prolazi brzo i ignoriram sve što se oko mene događa pod izlikom da imam grčeve. Nemam, samo želim da me barem jedan dan malo puste na miru. Ispunjavam svima želje i malo mi je toga dosta. Jedva čekam piće kasnije. On mi šalje poruku gdje ćemo se naći pa govori kako ovaj put neće kasniti.

Oblačim srebrnu slip haljinu s tankim naramenicama i visoke pete. Nadam se da dobro izgledam. Brinem da ne izgledam previše mlado i da ga neću odbiti time, nadam se da neću. Dolazim u kafić, a on već sjedi u separeu koji je rezervirao samo za nas. Pogleda me od glave do pete i govori mi da izgledam odlično. Promotrim i ja njega. Odlično izgleda u tamnoj košulji podvinutih rukava i tamnim hlačama koje mu dosta usko stoje. Ustaje se, poljubi me u oba obraza, a ja mu suptilno prijeđem rukom po ramenu. Čak i divno miriše.

Družimo se već dva sata, a ja se cijelo vrijeme smijem. Simpatičan je, humorističan, a i svako malo me slučajno dodirne po ruci ili čak nozi. Pravim se da ne doživljavam to, ali osjećam kako bi vrlo rado da ta ruka s mog koljena ide malo prema gore. Družimo se još pola sata, a ja onda predložim da skoknemo do mene ili do njega jer mi već pomalo smeta dim u kafiću. Ustaje gotovo iste sekunde i kaže mi kako možemo ići kod njega.

Sjedamo u taksi i pričamo, a on drži svoj široki dlan na mom koljenu. Približim mu se i naslonim na njega, a on me primi za ruku. Ne mogu vjerovati da se ovo događa i tinejdžerica u meni ne može doći k sebi. Oduvijek sam ga htjela i uvijek je bio dio moje mašte, čak i kad sam bila starija. Ulazimo u stan, a on mi pomogne s jaknom i dodaje vino dok ja sjedam na kauč. Ne troši vrijeme pa mi se približi i kaže mi kako se uvijek brinuo da ne ispadne napadan ili da ne pretjera, ali da sam mu uvijek bila predivna. Smijem se jer sam doslovno isto mislila i ja. Približi se još malo pa mi poljubi vrat, a onda krene mekanim poljupcima prema uhu. Ljubi me i po drugoj strani, a onda se podiže, zaustavi, pogleda me i poljubi. Osjećam trnce dok me njegova brada dodiruje po licu i dok mi ljubi usne. Liznem ga po usnama, a on se počne igrati s mojim jezikom. Naslanja se na mene, a ja suptilno spuštam jednu naramenicu.

Krene me ponovno ljubiti po vratu, a onda se spušta prema grudima pa mi spusti obje naramenice. Mazi me rukama po tijelu i ljubi, a onda se odmakne kako bi me bolje pogledao. Kaže mi koliko sam zgodna, a na tu njegovu reakciju vidim i kako se fizički nešto promijeni kod njega. Krene me ljubiti žustro i strastveno, a ja mu otkopčavam košulju. Skidam je, a tijelo mu izgleda bolje nego što sam očekivala, vidi se da brine o sebi. Otkopčavam mu traperice pa ustajem, a haljina mi sklizne na pod. Klekne ispred mene i krene mi skidati gaćice i ljubiti me po trbuhu, bedrima, a onda i tamo gdje mi najviše odgovara. Krenem se tresti, a i on uživa gledajući me kako uživam.

Dolazim skoro do kraja, a on se odmiče, skida do kraja i dolazi mi. Prolazi me osjećaj potpune ugode dok mi trnci prolaze cijelim tijelom. Gleda me i ljubi dok mi pruža užitak. Ide polako, pa brzo i nakon nekoliko minuta me dovodi do vrhunca. Nakon toga, samo želim još. Okrećem se iznad njega i preuzimam igru. Dok uzdišem iznad njega on me promatra i dodiruje, a onda oboje eksplozivno dolazimo do užitka. Ostanemo na podu na koji smo se spustili nakon što smo se razdvojili, pa ja uzdišem i pokušavam doći do zraka.

Pita me hoću li ostati kod njega, ali ja ipak odlučim otići doma spavati. Prije toga ostajem kod njega do dva ujutro. Još jednom ponovimo ovo sve, ali u spavaćoj sobi, a onda popijemo par čaša vina na njegovom balkonu. Divan je i zabavan, a i stvarno mi pruža odličan užitak. Oko tri ujutro dolazim doma.

SUBOTA

Ujutro me dočeka njegova poruka, pita me jesam li za kavu ili druženje popodne. Odgovaram još iz kreveta kako jesam, ali i da me jako zanima što će mi pripremiti danas. Nisam očekivala ovakav rasplet događaja, ali se iskreno nadam da će se ponoviti još barem nekoliko puta. Samo..nadam se da moj otac to neće doznati.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba