DRUŠTVENE MREŽE

Dirljiva fotografija djeda i unuke iz Zagreba osvojila je društvene mreže. Saznali smo cijelu priču

Instantno je rastopila srca mnogih, a autorica je potom i pronašla gospodina

Prošli tjedan je društvenim mrežama primijetili smo fotografiju djeda koji u kolicima gura bebu, a ona mu uzvraća osmijehom. Fotografija je osvanula na Instagram profilu (@nemirna) iz kojeg stoji Mirna Marić, a trenutačno broji oko 3800 lajkova. Napisala je tek da je fotografija snimljena na Frankopanskoj ulici 9. rujna. Nakon impresija na objavu, želja joj je bila doći do gospodina u čemu je uspjela, a nama je ispričala kako se to sve dogodilo.

“Djeda i bebu (kasnije sam saznala unuku) sam spazila u Zagrebu, točnije na adresi Frankopanska 22, u četvrtak 9. rujna oko 18 kada sam bila na putu za HNK. Uočila sam prizor djeda i bebe, učinio mi se jako slatkim pa sam ih poželjela ufotkati. Napravila sam tri fotografije, na prvoj mi je žena uletjela u kadar, na drugoj tramvaj i ovo je bila treća, posljednja fotografija”, započinje Mirna.

Tek kad je prebacila fotografije na laptop primijetila je njihove izraze lica na fotografiji i objavila ju je na Instagram Stories. Već tada je dobila hrpu poruka ganutih ljudi, pa ju je s ciljem da dođe do gospodina, objavila i na feedu, a onda i na Twitteru. U opis je stavila da traži gospodina, a Twitter je momentalno “izgorio” te je fotka zaradila preko 11 tisuća lajkova. “Uskoro sam dobila poruku na Instagram da netko poznaje gospodina te nabavljam adresu, izrađujem fotografiju i odlazim k njemu. Pozvonila sam i otvorio mi je baš taj gospodin.” Mirna dodaje da je bio jako zahvalan i oduševljen fotkom, pohvalio ju je i čestitao joj na takvom djelu. “Bilo mi je važno da gospodin nema ništa protiv fotografije. Inače je gospodin profesor kiparstva u mirovini pa smo razgovarali o umjetnosti i rastali se u dobrom duhu.” Pa ovo je predivno.

View this post on Instagram

A post shared by Mirna Marić (@nemirna)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube