POZITIVNE MISLI

Dalgona kava, country glazba i lice bez šminke samo su neke od stvari koje Tei Mamut olakšavaju karantenu

Slastičarka Tea Mamut zna kako ostati dobrog raspoloženja i u karanteni

U našoj novoj rubrici donosimo vam pozitivne misli, vesele pjesme, uzbudljive serije, najdraže recepte i sve drugo što našim sugovornicima pomaže da u doba globalne pandemije koronavirusa ostanu pozitivni. Možda pomogne i vama.

Pjesma koju slušam kad mi treba podizanje raspoloženja je: To se naravno periodično mijenja, ali sam velika ljubiteljica country glazbe i ona me uvijek razveseli. To je trenutno Keith Urban i pjesma Better Life.

Knjiga koju čitam u karanteni je: Nova fantastična veganska kuharica Rebel Recipes od Niki Webster.

Omiljeni recept koji stalno ponavljam u karanteni je: Granola.

Program vježbanja koji pratim u karanteni je: Od mog trenera Luke Kraljeva koji na svom profilu dijeli sjajne vježbe.

Instagram profil koji me veseli je: sarcasm_only, stranica s izrekama, grafikama, fotkama koje me svakodnevno nasmijavaju.

Jedna mala stvar u danu koja mi uvijek izmami osmijeh na lice je: Dalgona kava! Svaki dan se veselim trenutku kada ću je napraviti.

View this post on Instagram

For the love of lemons! ? Straight from grandma’s garden ???? . . . #oskolac #oškolač #oskolacpastry #pastryshop #splitcroatia #pastrychef #teamamut #lemon #organic #pesticidefree #love

A post shared by Tea Mamut (@teamamut) on

Moja beauty rutina u karanteni sastoji se od: Najbolja moguća rutina, a to je bez šminke – samo čišćenje lica i redovita hidratacija. I naravno, svakodnevno vježbanje smatram beauty rutinom.

Mali kućni spa gušt koji si priuštim ovih dana je: Češće stavljanje maske za lice i lakiranje noktiju lakom za očvršćivanje.

Svijeća ili parfem koja mi ovih dana diže raspoloženje je: Svijeća Ritual of Dao od Rituals.

Serije koju ne mogu prestati gledati je: Napokon završavam gledanje House serije koju nikako pogledati zadnjih par godina.

Zadnji film koji mi je izmamio veliki osmijeh na lice je: La La Land.

Osoba s kojom se ne skidam s video chata je: Moja uvijek vesela prijateljica Daniela iz Zagreba s kojom vrijeme prođe u sekundi.

Kad sve ovo završi prvo ću: Popiti kavu u gradu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba