CELEBRITY

Izgleda da Brad Pitt i Jennifer Aniston zajedno rade na novom projektu. Evo kad i gdje ćemo ih gledati

Za sve one koji još uvijek nisu preboljeli prekid poznatog para, imamo dobre vijesti

Ne, Brad Pitt se neće ponovno pojaviti u remakeu Prijatelja kao što se pojavio u jednoj od epizoda poznate serije niti će bivši bračni par snimiti kakvu romantičnu komediju, ali ipak rade nešto zajedno i to ćemo moći gledati već ovog petka. Radi se o virtualnom događanju naziva Feelin’ A-Live na kojem će poznati zajedno čitati teen komediju Zlatno doba u Ridgemontu iz 1982. godine. Sve skupa vodi komičar Dane Cook, a u čitanju će mu se pridružiti niz poznatih faca.

To su već spomenuti Jennifer Aniston i Brad Pitt, zatim Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey pa i Sean Pean koji je u originalnom filmu iz 1982. godine glumio surfera Jeffa Spicolija. Tko će glumiti kojeg lika u ovom virtualnom izdanju čitanja nije poznato već ćemo sve saznati na licu mjesta, a važno je spomenuti da će se tijekom događaja prikupljati sredstva za neprofitnu organizaciju CORE kojoj je Sean Penn suosnivač, a koja pomaže u borbi protiv koronavirusa, te za REFORM Alliance, organizaciju koja se bori za reformu pravnog sustava u SAD-u i zaštitu građana od Covida.

Događaj će se odviti u noći s petka na subotu u 2 ujutro po našem vremenu, a možete ga pratiti na Facebooku i TikToku organizacije CORE.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba