CELEBRITY

Britney na društvenim mrežama više ništa ne skriva. Prozvala je oca

Pjevačica je kritizirala fanove koji ismijavaju njezin ples i prozvala oca zbog načina na koji kontrolira njezin život

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana napokon progovorila na sudu u Los Angelesu o tome kako sama doživljava skrbništvo koje nad njom ima otac, Britney Spears otvoreno je počela govoriti i na društvenim mrežama. Britney je na mrežama dugo ignorirala poruke fanova koji je ispituju o tome osjeća li se sigurno ili traže da nosi određenu boju odjeće u idućoj objavi kako bi signalizirala da treba pomoć. No, zbog velikog pritiska koji stiže primarno od strane medija, nedavno se osvrnula na dokumentarce koji su o njoj i #FreeBritney pokretu snimljeni te ih nazvala licemjernima jer govore o tome kako joj je uskraćena sloboda i privatnost dok rade to isto s ogoljivanjem njene intime.

Bila je to jedna od prvih objava koje je posvetila trenutačnoj situaciji kroz koju ocu pokušava ukinuti toksično skrbništvo, a čini se da je sada odlučila biti sasvim otvorena oko svega što misli. Jučer je tako uputila kritiku fanovima koji ismijavaju video materijal u kojem pleše, a koji čini većinu njezinih objava na Instagramu. Osudila ih je, a onda je spomenula i oca i sestru i izrazila svoju ljutnju i nezadovoljstvo čitavom situacijom.

“Za one koji kritiziraju moja plesna videa… gledajte, neću tako brzo ponovno nastupati na pozornici dok mi otac govori što ću nositi, govoriti, raditi ili misliti. Radim to zadnjih 13 godina…” napisala je i nastavila oštro: “Neću nositi tešku šminku i godinama raditi remixeve svojih novih pjesama i pokušavati ih uključivati u nastupe. Zato sam odustala! Ne sviđa mi se što moja sestra odlazi na dodjele nagrada i pjeva moje pjesme! Tzv. sustav podrške me duboko povrijedio. Ovo skrbništvo mi je ubilo snove. (…) Nije mi se svidjelo kako su dokumentarci prikazali ponižvajuće situacije iz moje povijesti… Sve sam to prebrodila i to već odavno. (…) Nada je jedino što sad imam…” Cijelu objavu pogledajte ispod.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba