CELEBRITY

Britney je ponovno govorila na sudu: “Htjeli su da se osjećam kao da sam luda”

Pjevačica je na sudu iznijela još šokantnih detalja o skrbništvu koje je ovaj put nazvala i zlostavljačkim

Na sudu u Los Angelesu jučer je odlučeno da Britney Spears smije angažirati vlastitog odvjetnika. Ta je odluka donesena nakon što je pjevačica održala još jedan emotivan govor na sudu u kojem je između ostalog optužila Jamieja Spearsa za zlostavljanje i zatražila istragu i zabranu pristupa. “Oduvijek sam se ekstremno bojala svog oca”, rekla je. Njen novi odvjetnik bit će Mathew S Rosengart, inače poznati holivudski odvjetnik od kojeg se očekuje da će ubrzati cijeli proces ukidanja skrbništva Jamieju Spearsu.

Kao i prije nešto manje od mjesec dana, Britney se sudu obratila putem poziva, a iznijela je još šokantnih detalja. Rekla je da su joj oduzimani vitamini za kosu, kava, vozačka dozvola, te da je prisiljavana da uzima lijekove protiv svoje volje. Nazvala je takav odnos zlostavljanjem i okrutnošću te dodala da je uvjerena da ju je vlastita obitelj pokušala ubiti. Potom je rekla da želi da joj otac od danas više ne bude skrbnik te da bi bila zadovoljna da joj nova skrbnica bude njezina menadžerica Jodi Montgomery.

Što će biti nakon ovog saslušanja još ne znamo, no čini se da je ono od prije nešto manje od mjesec dana itekako imalo efekta. Nakon njega je otpušten kontroverzni odvjetnik Samuel D Ingham kojeg joj je angažirao sud još 2008. kad su utvrdili da za to sama nije sposobna, a oko kojeg se alarm oglasio tek kad je sud otkrio da Britney nije znala da može zatražiti ukidanje skrbništva odnosno Ingham je niej uputio u to unatoč tome što je kroz godine primao milijune dolara kako bi branio njezina prava, piše Guardian. Tvrtka Bessmer Trust koja joj je pomagala s upravljanjem novcem s kojim navodno upravljaju svi članovi obitelji osim Britney, uključujući i njezinu sestru, se povukla, a ostavku je dao i njen dugogodišnji menadžer Larry Rudolph. Ipak, Jamie Spears je i dalje skrbnik pjevačice iako je sam zatražio sud u Los Angelesu da istraže optužbe koje je kći iznijela. Daljnje odluke suda s nestrpljenjem se iščekuju.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba