FILM

Brendan Fraser je bio toliko dirnut reakcijom publike nakon premijere filma u Veneciji da je zaplakao

O filmu The Whale ne prestaje se govoriti, a glavni protagonist je slavni holivudski glumac koji je bio dirnut reakcijom publike

Venecijanski filmski festival na pola je puta, i okupio je sjajne filmove i industriju kako bi predstavili novitete. Jedan od filmova o kojem se u posljednje vrijeme ne prestaje govoriti jest onaj naziva The Whale redatelja Darrena Aronofskog u kojem glavnu ulogu tumači sjajni Brendan Fraser. Upravo su on i njegova uloga glavni razlog radi kojeg se ovaj film prometno u prvi plan, a to potvrđuje i jučerašnja premijera. Naime, nakon odgledanog filma, reakcija publike bila je zbilja dirljiva. Gromoglasni pljesak trajao je čak šest minuta u čast Frasera koji je bio toliko dirnut cijelim događajem, da iako se trudio, nije uspio suspregnuti suze. Pljesak publike bio je toliko glasan i dug da se glumac u jednom trenu iskreno i naklonio.

Snimka događaja odmah je preplavila internet, a na nju baš nitko nije mogao ostati ravnodušan. Inače, film The Whale u kinima se premijerno očekuje 9. prosinca ove godine, i ujedno je glumčev veliki povratak nakon desetljeća izbivanja. Film je temeljen prema istoimenoj drami Samuela D Huntera. Osim što se za ulogu morao udebljati, Brendan Fraser je na snimanju dodatno nosio teško protetičko odijelo za koje je svaki dan trebao provesti šest sati na stolcu u sektoru šminke i maske. Brendan u filmu tumači ulogu Charlieja, povučenog učitelja engleskog jezika koji živi s ozbiljnom pretilošću i teško mu je ponovno se povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube