DRUŠTVENE MREŽE

Ako ne kužite zašto nosimo maske, pročitajte priču o borbi s koronom koju je podijelila Jennifer Aniston

Jennifer Aniston i Courtney Cox ispričale su priču o zajedničkom prijatelju koji se borio za život nakon što se zarazio koronavirusom

Jennifer Aniston podijelila je na svom Instagramu fotografiju zajedničkog prijatelja nje i Courtney Cox. Fotografija prikazuje muškarca kako leži u bolnici spojen na respirator, a Aniston piše da je bio savršeno zdrav te da upravo ovako izgleda COVID-19 i nije nimalo bezazlen. “Ne možemo biti tako naivni…”, napisala je u opisu ispod fotografije. “Jedan korak koji možete učiniti je nositi masku. Samo mislite na one koji već pate od ovog groznog virusa. Učinite to zbog svoje obitelji. Ali najviše zbog sebe. Covid utječe na sve generacije.”

Napisala je i da se njen prijatelj Kevin sada oporavio, a uz njegovu fotografiju podijelila je i onu na kojoj ona i Courtney Cox nose iste maske. I Courtney Cox je podijelila priču na svom Instagramu uz fotografiju sebe i Jennifer te video svojih pasa kako nose maske. “Pamučne maske su najmoćnije oružje koje sada imamo kako bismo usporili i zaustavili virus”, napisala je. Više o pokretu #wearadamnmask koji su također podržale pročitajte ovdje.

View this post on Instagram

💕

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba