ĐUBOOKS

Knjiga “Ona između nas“ je sve ono što ste mislili da nije, uživat ćete

“Ona između nas” je knjiga tijekom koje ćete donositi mnoge zaključke, a svaki od njih će biti kriv na svoj način

Možda ćete u jednom trenutku i biti u pravu, ali autori Greer Hendricks i Sarah Pekkanen su se pobrinuli da vas ipak prevare. Knjiga je više nego dobra, a sljedeći tjedan imate super priliku ugrabiti je na Interliberu.

Priča prati Vanessu, njezinog supruga Richarda i ženu zbog koje ju je ostavio, Nellie. Richard ostavlja Vanessu nakon dugogodišnjeg braka, a u početku knjige zaista izgleda kako žena pokušava dobro posložiti svoj život. Shvatite odmah da je opsjednuta s Nellie te se pokušava suočiti s njom dosta dugo vremena. Između ostalog, tu su i litre alkohola koje Vanessa konzumira pa vam se i ne čini tako dobra ideja da se ikada s njom sretne. Nellie s druge strane jedva čeka početak svog sretnog života s Richardom i od momenta kada najave vjenčanje ništa ne ukazuje na to da je u nečemu problem. Naizgled priča izgleda sapuničasto i blesavo te mislite da se radi o samo još jednoj ljubomornoj ženi koja želi osvetu. Onda nastavite čitati knjigu.

Autori su sjajno presjekli sve priče koje se isprepleću u ovoj knjizi, a daju vam točno onoliko informacija koliko trebate da donesete krivi zaključak. Znate ono kada mislite loše o nekome, a na kraju taj netko ispade super? E, to. Samo obrnuto. Dok slažete slagalicu ove priče sve se čini logično, no kada na kraju pogledate čitavu priču iz druge perspektive, nećete baš to očekivati. Vanessa i Nellie su dio prvog dijela priče, a onda se pojavljuje Emma i ništa vam više neće biti jasno. Sumnjate da ste možda na tragu nečega, a onda možda ipak i niste. Da ne duljim, ako dalje krenem pisati, ispričat ću vam tko je tko, a to nije fora. Otkrijte sami.

Ocjena: 5

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube