KNJIGE

Donosimo vam ekskluzivni ulomak iz nove knjige sjajne Colleen Hoover “Sve tvoje savršeno”

Đurđica vam je pripremila novi ekskluzivni ulomak iz knjige “Sve tvoje savršeno” koja će uskoro biti objavljena kod nas

Colleen Hoover zavolite na prvu knjigu. Zapravo, na prvu stranicu prve knjige koju pročitate. Prva koju sam pročitala je bila “Opasna ljubav” i potpuno je drugačija od svih ljubića, chick-lit knjiga i ostalih koje sam dotad pročitala. Od onda je vjerno pratim i jedva čekam svaku sljedeću knjigu i prijevod. Ok, da se ne lažemo, sve pročitam prije nego uspije i dobiti prijevod, ali to ne znači da ne treba pohvaliti Neptun što njezine knjige redovito objavljuju. “Sve tvoje savršeno” je knjiga koja izlazi za nekoliko dana, taman za Interliber, a imamo ekskluzivno ulomak knjige koji možete odmah pročitati.

ONDA: Quinn se ni u snu nije mogla nadati da će ljubav svog života pronaći pred ulaznim vratima svog uskoro bivšeg zaručnika. Godinu dana nakon što su oboje napustili svoje nevjerne partnere, Quinn i Graham uživaju u savršenoj vezi koja se čini sudbinski predodređenom.

SADA: Sedam godina poslije, njihovoj savršenoj ljubavi prijeti opasnost od nesavršenog braka. Uspomene, pogreške i snovi koji su se godinama gomilali, sada ih razdvajaju. Jedina stvar koja bi ih mogla spasiti ujedno je i ono što bi im moglo nepovratno razoriti brak.

Napisan s jednakom emocionalnom dubinom i pronicljivim uvidima zbog kojih su “Priča završava s nama” i “Opasna ljubav” Colleen Hoover smjesta postali bestseleri New York Timesa, “Sve tvoje savršeno” snažna je i iznimno dirljiva priča o slomljenom bračnom paru čija budućnost ovisi o obećanjima koja su nekoć dali jedno drugomu, podsjećajući nas da posljednji spas uvijek leži u vječnoj snazi ljubavi.

Ekskluzivni ulomak pročitajte ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube